Élet-Stílus

Kiderült, ki lett a 2024-es X-Faktor női mentora

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Vele lett teljes a mentorcsapat.

Egy év kihagyás után idén új évaddal tér vissza a hazai képernyőkre az X-Faktor. Az RTL április elején tudatta a nézőkkel, hogy a tehetségkutató 2022-es évadának mentorai közül egyedül Gáspár Laci tér vissza a stábba, később pedig kiderült, hogy hozzá csatlakozik a TV2-től átigazolt Majka és Valkusz Milán.

A csatorna ma a Fókuszban fedte fel a negyedik mentor kilétét: Tóth Andival lett teljes a mentorok csapata.

Az énekesnő az adásban elmondta, meglátásai szerint Majkával ők ketten lesznek a zsűri szigorúbb tagjai, akiket Gáspár Laci és Valkusz Milán igyekeznek majd kizökkenteni a szigorból. Hozzátette továbbá, hogy olyan mentor szeretne lenni, mint amilyennek annak idején saját pártfogóját, Szikora Róbertet ismerte meg a műsorban.

Robi volt szerintem anno a legjobb zsűritag. Amiatt, mert nyilván mindenki támogatta a mentoráltját, viszont a Robi volt az, aki vacsikra vitt el minket, beszélgetett velünk, bent volt az énekóránkon, amiben tudott, segített. Szerintem még táncórán is ott volt. Én is ilyen mentor szeretnék lenni. Olyan jó képet kaptam erről, hogy abszolút ezt szeretném követni, hogy ott legyek minden mozdulatuknál, bármiben szükség van rám, tudjak segíteni, ott legyek, készen álljak. Abszolút ez leszek. Mint egy pótanya, vagy pótnővér

– jelentette ki.

Tóth Andi 2014-ben, az X-Faktor ötödik szériájának versenyzőjeként mutatkozott be a tévénézőknek, ahol párbaj nélkül jutott a fináléba, majd meg is nyerte a tehetségkutatót. Utolsó albumát több mint egy évvel ezelőtt adta ki Last album címmel, nem sokkal azután, hogy 2023. márciusában bejelentette, felhagy az énekléssel.

Kapcsolódó
Tóth Andi: Ezennel abbahagyom az éneklést
Hosszú videóban magyarázta el döntése okait, és jövőbeli terveiről is beszélt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik