Élet-Stílus

Makranczi Zalán 44 évesen szerezte meg a jogosítványt, mert rettegett a vezetéstől

RTL+
RTL+
Azt is elárulta, hogyan oldották meg az autós jeleneteit, amíg nem tudott vezetni.

Makranczi Zalán a Blikknek mesélt arról, hogy soha nem töltötte el izgalommal a vezetés gondolata, sőt, számos félelme volt azzal kapcsolatban, hogy volán mögé üljön. Végül Szinetár Dórával közös kisfia kényelmének érdekében döntött úgy, hogy jogosítványt szerez, hogy autóval, lényegesen rövidebb idő alatt tudja óvodába vinni Benjit.

A színész biztosra akart menni az oktatás alaposságát illetően, ezért az elvártnál jóval több vezetéstechnika órát vett.

Őszintén szólva rettegtem a vezetéstől, hiszen pontosan tudtam, hogy a jövőben majd a gyermekem ül mögöttem, ami hatalmas felelősség. Ezért is döntöttem úgy, hogy a kötelező harminc helyett nagyjából nyolcvan órát veszek, hogy ténylegesen biztos legyek a tudásomban. Mindemellett szerettem volna minden terepen és helyzetben kipróbálni magam, amire aztán volt is lehetőség: vezettem éjszaka, autópályán, hóban-sárban, csúszós utakon is

– mondta el Makranczi a lapnak.

A sikeres vizsgát tavaly decemberben, negyvennégy évesen tette le. Ezt megelőzően forgatta A renitens című sorozatot, amiben szerepe szerint gyakran kellett vezetnie. A színész elárulta, ezeket a jeleneteket hogyan vették fel jogosítvány hiányában.

Tulajdonképpen szimuláltuk a vezetést, valójában egy tréleren volt az autó, amikor a történet szerint én voltam a sofőr. Viszont, ha lesz következő évad, erre már nem lesz szükség!

Kapcsolódó
Makranczi Zalán: Sok mindenen vagyunk túl Dórával, hegyeken-völgyeken
Azt mondja, Szinetárral minden konfliktust hamar elsimítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik