Élet-Stílus

Házasság első látásra: Bár Laci visszautasította Petrát, utóbbi szerint a küzdősport-oktatónak imponált, hogy flörtölni próbált vele

Eltérően értelmezték a kettejük között lévő kémiát.

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában ideiglenes párcserék mellett döntöttek a szakértők: a házastársak ezúttal nem egymással, hanem a kísérletben résztvevő más párosok tagjaival ülhettek le kettesben beszélgetni. Amíg Andris Hildával tölthetett el némi időt, a házastársaiknak is lehetőségük nyílt ismét elbeszélgetni egymással.

Laci ekkor ismét közölte Petrával, hogy a korábbi eszmecseréjük után ő úgy érezte, pont került az ismerkedésük végére, utóbbi viszont megragadta az alkalmat, hogy jelezze, ő inkább vesszőre cserélné a szimbolikus írásjelet.

Nézd, ha nem lennék olyan szinten Hildával, amilyenen egyébként vagyunk, akkor nem tudom, elgondolkodnék a vesszőn. De tényleg azt kell mondjam, hogy olyan szinten megvagyunk egymással, meg annyira imádjuk egymást, hogy nekem eszembe sem jutna vesszőt, vagy ponton kívül más írásjelet tenni a kis sztorinkra

fogalmazott a küzdősport-oktató, aki később a miniinterjújában ismerte el, hogy kizárólag udvariasságból mondta azt Petrának, amit, meglátásai szerint ugyanis az edző már annyi elutasítást és bántást kapott a férjétől, Andristól, hogy nem szerette volna ezt tetézni.

Bár Laci újfent elutasította, Petra úgy érezte, a férfinak imponált az, hogy flörtölni próbált vele.

Imádom zavarba hozni Lacit. Lacin hol azt látom, hogy zavarba jön, hol azt, hogy ez imponál neki, és ez nekem nyilvánvalóan jólesik

– mondta a kamerának az edző, hozzátéve: sajnálja, hogy nem Lacival vagy egy hozzá hasonló férfival állították párba a műsor elején a szakértők, véleménye szerint ugyanis akkor sokkal másképp alakult volna a kísérlet.

Petra a továbbiakban is megpróbált flörtölni Lacival, aki ezen próbálkozásait udvariasan elhárította, később pedig ki is fejtette a kameráknak, hogy hűséges típus, akit nem lehet ebből kimozdítani, sőt zavarja is, ha flörtölnek vele, amikor kapcsolatban van.

Találkozójuk alkalmával Petra tanácsot is kért Lacitól arra vonatkozóan, szerinte hogyan abszolválja a kísérlet hátralévő részét a férjével. A küzdősport-oktató az edző érdeklődésére azt felelte, próbálja meg élvezni a maradék időt és úgy megoldani, hogy ne sérüljön és ne legyen áldozat, jelenleg ugyanis annyira illik rá ez a szó, hogy szerinte az ő képe lenne tökéletes választás hozzá illusztrációként az értelmező szótárban.

Laci tanácsát Petra megköszönte, és azt ígérte neki, meg is fogja fogadni.

Azt éreztem, hogy a kapcsolatuk jelenlegi állásánál Laci teljesen elengedte a velem való ismerkedést. Lehet, hogyha ennek a kísérletnek nem lesz olyan jó vége, akkor erre majd nyitott lesz

nyugtázta a találkozón tapasztaltakat az edző, hozzátéve: romantikus idealistaként már az is örömmel tölti el, ha valakinek sikeres lesz a házassága a kísérletnek köszönhetően.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik