Mi történt a ValóVilág 11 játékosaival a műsor óta?

Ezt tudni a legutóbbi évad 15 villalakójáról.

Tavaly márciusban ért végetValóVilág 11 VV Kriszti győzelmével, de a valóságshow-rajongóknak már nem sokáig kell várniuk, ugyanis májusban indul a 12. széria vadiúj szereplőkkel. Addig is megnéztük, mit tudni az előző évad villalakóiról, mi történt velük az elmúlt bő egy évben.

VV Kriszti: miután megnyerte a 36 milliós fődíjat, azt mondta, szeretne egyetemre menni, megtanulni tetoválni, és márkaépítésen is gondolkodik. Fél évvel a finálé után elárulta, visszatért korábbi munkahelyére, ismét vendéglátásban dolgozik. Az rtl.hu-nak adott friss interjúban elmondta, mostanában elvan, kicsit visszahúzódott. Nemrég véget ért egy párkapcsolata, és az alkoholfogyasztását is jelentősen csökkentette. Önmaga megszeretésén dolgozik, ugyanis elmondása szerint nagyon ellenséges magával.


VV Melina: a reality ezüstérmese a döntő után azt mondta, volt villatársai közül senkivel nem szeretné tartani a kapcsolatot, még VV Danival sem, aki bent tartózkodása alatt szerelmet vallott neki, majd kiesése után videóüzenetben szakított vele. Instagram-profilján rendszeresen posztol több mint 22 ezer követőjének, főleg házi kedvenceiről, illetve kedves időtöltéséről, a rúdsportról.

VV Rico: miután harmadik lett, egy ideig sokat posztolt Instagramjára, legutóbbi bejegyzése azonban tavaly novemberi. Több korábbi képén feltűntek egykori villatársai is, főleg VV Barna. Múlt tavasszal azt állította, a villában belezúgott VV Anitába, aki viszont akkor úgy gondolta, nem lesz több köztük barátságnál. Hogy elmélyült-e végül a kapcsolatuk, arról nem szól a fáma.

VV Reni: a műsor után visszaköltözött Bács-Kiskun vármegyébe és ismét munkába állt a helyi kocsmában, a Blikk információi szerint. Instagramja privát, hónapok óta TikTokra sem posztolt.

VV Lissza: bár a fináléig nem jutott el, a villában egymásra találtak VV Márióval, akivel kint is folytatódott a kapcsolatuk. Szerelmüket egy közös tetoválással is megpecsételték, ám októberben már arról szóltak a hírek, végleg szakítottak. Az egykori villalakó aztán DJ-nek állt. Instagramon ő az egyik legaktívabb az évad szereplői közül.


VV Márió: VV Lisszával való szakítása óta nem sokat tudni róla. Közösségi oldala alapján egy olyan kripto-projektet reklámoz, amire a Magyar Nemzeti Bank tavaly év végén több mint másfél milliárd forintos bírságot szabott ki.

VV Ákos: a ValóVilág után az OnlyFansen próbált szerencsét, hogy fix bevételi forrása legyen, és több időt tudjon szentelni a közösségi felületeinek, mára azonban sehol nem található nyilvános profilja.

VV Barna: ő volt az évad szívtiprója, villaléte jelentős részét az tette ki, hogy bensőséges, nem ritkán testi kapcsolatot ápolt több lány lakótársával is. A már svájci A Nagy Ő-t is megjárt reality-szereplő novemberben bejelentette, hogy egy német párkereső műsorban, a Match in Paradise-ban szerepel. Korábban összegabalyodott Schumacher Vanda műsorvezetővel, nemrég pedig felvállalta kapcsolatát Halastyák Fannival, művésznevén Nemazalánnyal, aki korábban egyébként a VV10-es VV Moh párja volt (az Ázsia Expresszt és a Párharcot is megjárták együtt szakításuk előtt). VV Barna a héten a Reggeli vendégeként arról mesélt, rendezvényszervezői vállalkozást alapított, legény- és lánybúcsúkat szervez.

VV Dani: a napokban lett 30 éves – derül ki az Instagramjáról, ahol az ezt megelőző posztja majd’ egy évvel ezelőtti, így ennél többet nem igazán lehet tudni róla.

VV Piros: kiesése után OnlyFans-oldalt indított, hogy fizetni tudja az albérletét és ételt tudjon venni. Számításai bejöttek, mert a kezdetekkor gyorsan növekedett előfizetőinek száma. Pár hónappal később feltűnt A Konyhafőnökben, ahol a castingon egy tűznyelő magánszámot is bemutatott, főztjével pedig kiérdemelte az aranygombot Rácz Jenő séftől. Kiesése előtt azt nyilatkozta, szeretné megmutatni, hogy nem csak sírni tud, ennek ellenére a főzős műsorban is több alkalommal is elpityeredett. Közösségi oldalain a mai napig kifejezetten aktív, videóiban néha énekhangját is megmutatja.

VV Bibi: miután kiejtették, felköltözött Budapestre és a TikTok-karrierbe kezdett. Egy időben sok videót gyártott, mostanában azonban elég ritkán posztol. Állítólag egy ideje Spanyolországban él.

VV Anita: miután kiesett a villából, az üzemanyag ára lepte meg a leginkább, és azt is furcsának találta, hogy az emberek felismerik őt és fotózkodni akarnak vele. 2023 júliusában motorbalesetet szenvedett, ami során a bukósisak plexiüvege megsebesítette az arcát és eltört az orsócsontja. Változó gyakorisággal oszt meg fotókat Instagramján, egy tavaly év végi posztja szerint pedig a szerelem is rátalált.

VV Lamin: elsőnek neki kellett távoznia a villából, miután a viselkedése miatt kiszavaztak a nézők. Manapság leginkább TikTokon aktív, ahol sok videót tesz közzé kisfiáról.

VV Sajtiról és VV Henrikről nem lelhető fel friss információ az interneten.