Élet-Stílus

Pamela Anderson is szerepet kapott a Csupasz pisztoly remake-jében

Lionel Hahn / Getty Images
Lionel Hahn / Getty Images
Liam Neeson lesz majd Frank Drebin hadnagy.

Pamela Anderson is csatlakozott a 2025 júliusi premierdátummal ellátott Csupasz pisztoly remake-jéhez, írja a The Hollywood Reporter.

Liam Neeson főszereplőként viszi majd a hátán a 80-as évek népszerű vígjátékának új verzióját, amely a korábban drámai szerepekkel is próbálkozó Leslie Nielsent végleg bezárta a műfaji paródiák világába Frank Drebin hadnagy figurájával.

A remake forgatókönyvét Akiva Schaffer írja – közösen Dan Gregorral és Doug Manddel –, és ő is rendezi, akinek többek között a 2022-es Chip és Dale: A Csipet Csapatot köszönhetik a nosztalgiázásra éhes filmrajongók. A producerek között van Seth McFarlane, a Family Guy atyja is.

Aki Csupasz pisztoly kapcsán nosztalgiázna, annak ajánljuk toplistánkat:

Kapcsolódó
A legjobb poénok a Csupasz pisztoly-filmekben
Az időtálló vígjátékok közé tartozik a Jim Abrahams, David és Jerry Zucker hármas – más néven ZAZ-trió – Csupasz pisztoly című filmtrilógiája, mely Leslie Nielsenből fapofával blődségeket beszélő színészt csinált. Ezek a filmek kitűnően öregedtek, mankót adva a filmgyártóknak ahhoz, milyen poénokkal lehet közel negyven év távlatából is megnyerni a közönséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik