Élet-Stílus

Kajdi Csaba Ördög Nóráról: Úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az

Szajki Bálint / 24.hu és Bielik István
Szajki Bálint / 24.hu és Bielik István
A modellügynökség-tulajdonos szerint a műsorvezető minden lépése gondosan felépített üzlet.

Kajdi Csaba a napokban a Telexnek adott interjút, melyben több alkalommal is kritizálta Ördög Nórát, mondván: közéleti személyiségként kellene, hogy legyen véleménye.

A témában most a Best kereste fel Kajdit, aki elárulta, hogy régóta ismeri a műsorvezetőt, és nincs vele gondja, véleménye viszont van róla.

Nekem úgy tűnik, mintha mórahalmi szűzanyának állítaná be magát, miközben nem az. Minden lépése gondosan felépített üzlet. »Vegyük, Pali, ahogy sírok, amikor a reptéren újra látom Micit és Vencit. Ez nagyon fog tetszeni a követőknek.« Teszi mindezt úgy, hogy az utolsó napok kivételével az egész Ázsia Expressz alatt vele volt a családja bébiszitterestül. Borzasztóan álszentnek és hatásvadásznak tartom őt. Egyetlen könnycseppjét sem hiszem el

– jelentette ki a modellügynökség-tulajdonos, hozzátéve: azért fogalmazza meg mindezt, hogy felnyissa a szemeket.

Ha civil lenne, nem érdekelne. De azt gondolom, meghatározó tévés arcként, több százezres követőtáborral az embernek akarva-akaratlanul felelőssége van. És igenis fogalmazzon meg véleményt fontos, az életünket, sorsunkat meghatározó eseményekről.

Mint mondta, a közelmúltban kirobbant kegyelmi botrány kapcsán is hiányolta a műsorvezető szerepvállalását.

Ugyanannál a TV-csatornánál dolgoznak Tillával, Tilla mégis ki tudott menni a gyermekbántalmazás elleni tüntetésre. Nóra, a boldog családanya, aki a gyerekeit reklámcélra és a saját népszerűsége érdekében használja fel, nem. Persze nem tartom kizártnak, hogy azért, mert nincs véleménye. Nem tudom, melyik a szomorúbb

– tette fel a kérdést.

Az üggyel kapcsolatosan a Best Ördög Nórát is kereste, ám ő nem kívánt megszólalni a témában.

Az Ázsia Expressz műsorvezetője egyébként februárban az Instagram-oldalán írt arról, hogy több irányból is kapott megkereséseket, hogy vállaljon szerepet a bántalmazott gyerekek ügyében.

Boldog vagyok, mert azt látom, ebben a témában egységes az álláspont, nem is lehet más: a bűnösöknek zéró a tolerancia. Ugyanakkor – csakúgy, mint minden közéleti témát – ezt is mélyen átitatja a politika, amelytől eddig is és ezután is távol fogom tartani magam. Fontos napokat élünk, és kívánom, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak. Én mindenek felett velük, mellettük vagyok

– fogalmazott akkor.

BEST
Kapcsolódó
Ördög Nóra: Az elmúlt napokban több megkeresést is kaptam, hogy szólaljak fel a bántalmazott gyerekek ügyében
A műsorvezető úgy fogalmaz: azt kívánja, hogy a bántalmazott gyerekek ne csupán az eszközei legyenek a politikai csatározásoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik