Élet-Stílus

Osváth Zsolt Magyar Péterről: Ez az ember valószínűleg egy mutáns

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Az influenszer szerint Varga Judit volt férje nem alszik.

Mint ismeretes, Magyar Péter kedd reggel közzétette az általa ígért, 2023 januárjában rögzített hangfelvételt, mielőtt belépett volna a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, ahol ismét kihallgatták a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban. A lakásukon készített felvételen Magyar az akkori feleségével, Varga Judit igazságügyi miniszterrel beszélgetett, állítása szerint azután, hogy Varga azt mondta a kormányról, hogy az egy maffia, amiből nem lehet kilépni.

Miután a felvétel napvilágot látott, Varga Judit a Facebook-oldalán posztolt a témában. Állítása szerint volt férje napok óta terrorizálta a felvétel elkészülését megelőzően, ezért azt mondta neki, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljon. Posztjában később kiemelte,

büszke arra, hogy az Orbán Viktor vezette kormány igazságügyi minisztere lehetett, ahogyan arra is, hogy a Fidesz tagja.

Az eseményekkel kapcsolatban azóta Majka, Steiner Kristóf, majd nemrég Osváth Zsolt is kifejtették gondolataikat a közösségi oldalaikon

Mit szóltok a reggeli hangfelvételhez? Hát kilenckor robbant. Robbant, az biztos!

kezdte bejelentkezését az influenszer-műsorvezető, hozzátéve:

Hogy bírja Magyar Péter? Ez az ember valószínűleg egy mutáns, nem alszik! Vagy nem tudom, mit csinál? Mit tol? Adjon már nekem is belőle, legyen szíves. Bemegy reggel kilenckor kicsit az ügyészségre, ott elbeszélget, tanúskodik, kipakol egy felvételt, kicsit így fölborzolja a közhangulatot, hogy úgy mondjam. Kijön az ügyészségről, válaszol néhány kérdésre, majd bejelenti, hogy este hatkor a Markó utcában találkoznak, ott lemondatják Polt Pétert. Hát buli lesz a Markóban, kíváncsi leszek, mi lesz ebből! Nem gyenge a pali.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik