Élet-Stílus

Először adtak ki hivatalos fotót Katalin hercegnéről a műtétje óta

Múlt héten fotózták le gyerekeivel.

Bár hét elején már kiszivárgott egy lesifotó róla, amint édesanyja fuvarozza őt egy autóval a Windsor-kastély közelében, Katalin walesi hercegnéről vasárnap tették közzé az első hivatalos fotót januárban elvégzett rejtélyes hasi műtétje óta.

A Kensington-palota egy múlt héten, Windsorban készült képet posztolt Instagramra, amin Katalin három gyerekével, a tízéves György herceggel, a nyolcéves Sarolta hercegnővel és az 5 éves Lajos herceggel látható. A fotót férje, Vilmos herceg készítette családjáról.

Köszönjük a jókívánságokat és a folyamatos támogatást az elmúlt két hónapban. Mindenkinek boldog anyák napját kívánunk

– olvasható a posztban, amit Katalin hercegné aláírásával tettek közzé anyák napja alkalmából, Angliában és Írországban ugyanis a nagyböjt negyedik vasárnapjára, azaz idén március 10-re esik ez az ünnep.

Katalin hercegné január közepén esett át hasi műtéten, azóta lábadozik. Mivel karácsony óta nem mutatkozott emberek előtt, és a palota egészségügyi problémáit sem részletezte, az interneten találgatni kezdték, hogy mi történhetett vele – annak ellenére, hogy már a legelején közölték, hogy a hercegné húsvétig nem lesz elérhető.

A Katalinnal kapcsolatos legvadabb feltételezésekről ebben a cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Katalin hercegnét tavaly óta nem láttuk, egyre vadabb feltételezések születnek arról, mi történhetett vele
Cikkünkben végigvesszük, mit lehet tudni a hercegné betegségéről, illetve milyen elrugaszkodott elméletek születtek az interneten arról, hová tűnhetett Katalin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik