Élet-Stílus

Először készült fotó Katalin hercegnéről rejtélyes hasi műtétje után

Tim Clayton / Corbis / Getty Images
Tim Clayton / Corbis / Getty Images
Hasi műtétje volt, szinte semmit nem tudni róla azóta.

Január 17-én, szerda délután mindenféle előzmény nélkül érkezett a bejelentés, miszerint Katalin walesi hercegné, a brit trónörökös, Vilmos herceg felesége tervezett hasi műtéten esett át.

Ennél sokkal többet vagy konkrétabbat akkor és azóta sem árult el a Kensington-palota – ebben a cikkben részletesen kifejtettünk mindent, amit tudni lehet műtétjéről.

A TMZ ugyanakkor hétfő este friss fotót közölt a hercegnéről, akit édesanyja fuvarozott egy autóval a Windsor-kastély közelében. A hercegné az anyósülésen foglalt helyet, a képet alább is mutatjuk, a TMZ-nél nagyobb formában is megtekinthető. A kép alapján senki más nem utazott velük az autóban, és azt sem lehet tudni, hová tartottak.

Mindenesetre ez a fotó azért is nagyon fontos, mert rengeteg találgatás történt Katalin műtétje óta, ami után már a királyi palotának is közleményt kellett kiadnia a hercegné állapotával kapcsolatban. Egyesek azt is feltételezték az információhiány miatt, hogy Vilmos herceg felesége kómában lehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TMZ (@tmz_tv) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Katalin hercegnét tavaly óta nem láttuk, egyre vadabb feltételezések születnek arról, mi történhetett vele
Cikkünkben végigvesszük, mit lehet tudni a hercegné betegségéről, illetve milyen elrugaszkodott elméletek születtek az interneten arról, hová tűnhetett Katalin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik