Élet-Stílus

Eufóriás kolléganője azzal viccelődött, Zendaya igazán hazajöhetne a divathétről, hogy elkezdhessék forgatni a sorozat harmadik évadát

Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / HBO MAX
Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / HBO MAX
Fogalma sincs róla, mikor folytatódnak a forgatások, de azt mondja, fél éve nem tudja fizetni az albérletét, ezért reméli, nem sokára.

Az HBO közlése szerint 2025-re várható az Eufória harmadik évada, a forgatások viszont egyelőre nem kezdődtek meg – ezzel év elején a Nate-tet alakító színész, Jacob Elordi is viccelődött, mondván, reméli, hogy mielőbb munkába áll a stáb, mert a végén még kiöregszik a szerepéből.

Nika King, aki Rue (Zendaya) édesanyját alakítja a sorozatban, nemrég szintén arról számolt be, hogy örülne, ha folytatódnának a forgatások, ugyanis pénzügyi gondjai vannak – szúrta ki a Just Jared.

Ne kérdezzétek, mikor jön a harmadik évad. Kurvára nem tudom. Az emberek azt mondják, szükségük van a harmadik évadra, ribi, nekem van szükségem rá. Fél éve nem fizettem lakbért

– mondta legutóbbi stand-up előadásában a színésznő, hozzátéve: a közönsége ugyan nevet, de komolyan beszél.

Zendaya meg a párizsi divathéten van. Mondom ribi, gyere haza! Szükségem van rád, a mamának szüksége van rád!

King hozzátette, hogy a sorozat második évada óta nem kapott színészi munkát, pedig azt hitte, az Eufória után felfelé ível majd a karrierje.

Azt hittem, jó vagyok. Hát, ez nem így működik. Felhívtam Tarajit (P. Hensont – a szerk.), és azt mondta, szokjak hozzá

– mesélte a fellépésen.

@iamnikaking Pkease stop asking me about s3 #euphoria #hbo #zendaya #ruemamawildin ♬ original sound - iamnikaking

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik