Kultúra

Az Eufória sztárja reméli, mielőbb újra forgatnak, különben Benjamin Buttont kell csinálniuk belőle

Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP

Remélem, hamar forgatni kezdünk, különben Benjamin Buttont kell csinálniuk belőlem. Mi lesz, fájós háttal megyek végig az iskolai folyosón?

– viccelődött Jacob Elordi, az Eufória egyik főszereplője azon, hogy egyre inkább kiöregszik a középiskolásokról szóló sorozatból, utalva a Benjamin Button különös életére, amelynek főhőse idősödve egyre fiatalabbnak néz ki. A pénteki Tonight Showban a Deadline összefoglalója szerint Elordi arról is beszélt, így is valószínűnek tartja, hogy a következő Eufória-évad története ugrik majd az időben, különben nem hinnék el a nézők, hogy a szereplők még mindig iskolába járnak.

Az HBO már megerősítette, hogy folytatják Sam Levinson sorozatát, de csak 2025-ben számíthatunk új évadra. Az előzőről, amit 2022-ben vetítettek, kritikusunk azt írta, „olyan féktelenül szabad, olyan felszabadultan művészi lett, hogy az amerikai független film legszebb példáival is gond nélkül felvenné a versenyt”.

Elordi két Eufória-évad között sem unatkozik, sőt mostanában válik igazán nagy sztárrá. Az idei Oscar-versenyben két filmje, a Saltburn című szatíra és Sofia Coppola Priscillája révén is érdekelt – utóbbiban Elvis Presley-t alakítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik