Élet-Stílus

Horváth Tamás: Soha nem akartam gyereket, olyan elhívásom van, amiben ezt nem láttam

RTL
RTL
Feleségével nem akarnak közös gyereket vállalni.

Horváth Tamás és felesége, Péterfi Andrea voltak az Ilyen az élet legutóbbi epizódjában. 11 évvel ezelőtt ismerkedtek meg, azóta közösen nevelik Péterfi korábbi kapcsolatából született fiát, aki ma már 18 éves. A műsorban arról is kérdezték őket, közös gyereket nem akarnak-e.

Én azon nem is gondolkodtam soha, hogy szeretnék gyereket. Andi előtt sem láttam magam előtt, hogy egyszer születik egy kis Tomi vagy Timi. Úgy éreztem, hogy valami mással van nekem dolgom. Nem biztos, hogy ezt meg tudom magyarázni, de úgy érzem, van egy fajta elhívásom, üzenetem a világ felé, amiben ezt nem láttam soha

– magyarázta az énekes, majd úgy folytatta: amikor 21 éves korában belépett az életébe későbbi neje, annyira szerelmes volt, hogy nem volt kérdés számára, hogy a nő akkor hétéves fiát sajátjaként neveli.

Egyáltalán nem volt kérdés, hogy ők egy csomag, és akkor én apuka szerepben is leszek – már amennyire megkívánja ezt az élet, de szerencsére ott van az apukája, és jó kapcsolatot ápolunk. Viszont teljes mértékben úgy érzem, hogy egy gyermek apukája lettem.

Azóta eltelt több mint egy évtized, amit ebben a szerepben töltött el, és mint mondja, ez idő alatt kialakult benne egy olyan szeretet, amit nem tud leírni.

Nem érzem, hogy valami még hiányozik az életemből, hiszen olyan kerek ez az egész

– fogalmazott Horváth.

Péterfi a témával kapcsolatban azt mondta: korábban megbeszélték a férjével, hogy csak akkor vállalnak babát, ha mindketten akarják.

Eddig még nem jött el ez a pont. (…) Jelenleg egyikükben sincs ez meg, de ha véletlenül úgy hozná az élet, akkor biztos, hogy megtartanánk

– jelentette ki Péterfi Andrea.

A teljes beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik