Élet-Stílus

Az Amazonról rendelte a házát, majd magának „építette fel”

Van, aki falut építene az apró otthonokból.

Az Egyesült Királyságban egyre kevesebben képesek saját házat venni maguknak, és a többség számára ez egy elérhetetlen álom marad. A LadBible cikke szerint 2023-ban 288 ezer font (nagyjából 133 millió forint) volt az átlagos lakásár, és az első lakásvásárlók életkora 34 éves korig tolódott ki.

Egy TikTokos tartalomgyártó mindössze 20 ezer fontért (9,2 millió forint) rendelt magának egy házat, amit éppolyan dobozban kapott meg, mintha egy hétköznapi kütyüt rendelt volna – igaz, a csomagolás egy néhány centiméteres tárgy helyett egy körülbelül 5,8-szor 6 méteres otthont rejtett.

A Nathan Graham által feltöltött videót már közel 22 milliószor látták, amelyben a barátai segítségével viszonylag gyorsan összerakják a házat, beépített vécével és a hozzá tartozó vízvezetékekkel együtt. Bár néhány kommentelő jelezte, félne attól, hogy összecsuklik felette a ház, de volt, aki már egy kicsi házakból álló falut vizionált lelki szemei előtt, és a tervéhez is társakat keresett magának.

Az Amazonon nem ez az egyetlen, elsőre meglepőnek tűnő áru, amit a leleményesebbek kiszúrhatnak: korábban egy olyan férfiről írtunk, aki egy raklapnyi, ismeretlen tartalmú csomagot rendelt magának, mégis jól járt vele, valamint arról a nőről is írtunk néhány sort, aki viszont semmit sem rendelt, mégis kiszállítottak neki közel egy raklapnyi gumióvszert.

@unspeakable_fanytb I Bought A House On Amazon! - Part 1 - #unspeakable #challenge #legohouse #amazonfinds #amazonhouse #amazonhaul #amazonhome #mustwatch #fyp #fypシ ♬ original sound - Unspeakable Fans

Ajánlott videó

Olvasói sztorik