Élet-Stílus

„A szopiztatás nagyon sok energiát eléget” – Kustánczi Lia megosztotta szülés utáni fogyása titkát

RTL
RTL
Ráadásul tízhónapos kisfia már 10 kiló, úgyhogy az emelgetése felér egy kardióedzéssel.

Múlt tavasszal született meg Kustánczi Lia első gyereke, Benett. A dj a Fókuszban mutatta meg először kisfiát, akivel egy közös fotósorozatot készítettek még egyéves kora előtt.

Már a várandósságom alatt elterveztem, hogy amikor Benett megszületik, próbálom majd annyira beintegrálni az életembe és a programjaimba, hogy ő is jól érezze magát, és egy mozgalmas kisbaba legyen. Én hiszem azt, hogy ha olyan környezetet teremtünk, amiben ők is jól érzik magukat, akkor nem fog teljes mértékig megváltozni minden

– mondta el az RTL-nek Kustánczi, aki sokat utazik kisfiával együtt, amit elmondása szerint a baba is jól visel, ugyanis mindenhol jól alszik.

Kustánczi Lia 25 kilót hízott a várandóssága alatt, de mostanra úgy tartja, sikerült visszanyernie az alakját. Erről így mesélt:

„A 25 kiló túl soknak tűnik, de mikor megszületik valakinek a gyermeke, utána beindul egy újabb élet, reggeltől estig körülötte forog minden.

Nagyon időm nincs semmi másra, csak arra, hogy őt szépen, biztonságban neveljem, így néha kimaradnak az evések, de Benett anyatejes még, úgyhogy a szopiztatás nagyon sok energiát eléget. Szerintem ez a titok, legalábbis nálam ez működik. Persze, néha elfelejtek enni, de egyébként nagyon odafigyelek arra, hogy változatosan étkezzek, hogy mindent át tudjak neki adni, ami a fejlődését támogatja.

Most már majdnem 10 kiló, úgyhogy egy-egy nap felér egy jó kis kardióedzéssel” – jegyezte meg a dj, hozzátéve: utál diétázni, de nem is édesszájú.

Az egykori playmate arról is beszélt, kiteljesedett az anyaságban, ezért egyelőre még nem tért vissza a zenéléshez. A kamera azonban hiányzik neki, mint mondta, glamour fotózást bármikor vállalna, ízléses kereteken belül, aktot azonban már nem.

Családanyuka lettem

– magyarázta mosolyogva.

A riportot az RTL oldalán lehet megnézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik