Szórakozás

Megszületett Kustánczi Lia kisfia

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
A baba egész éjjel fent van, a korábban dj-ként tevékenykedő anya azonban már hozzászokott az éjszakázáshoz.

Szombaton világra jött Kustánczi Lia első gyereke, a kisfiú a Benett nevet kapta. A 39 éves lemezlovas a Borssal osztotta meg a hírt, illetve arról is mesélt, milyen komplikációk léptek fel a szülés előtt.

Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat. Az epeműködésem emiatt felborult, és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen. Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött

– emlékezett vissza Kustánczi Lia, aki elmondta, hogyan telnek a napjai mióta kisbabájával hazamehettek a kórházból.

Benett nappal alszik, éjszaka fent van. Mondjuk a zenélés alatt hozzászoktam az éjszakázáshoz, úgyhogy ez a része nem annyira megerőltető. Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100%-osan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik