Élet-Stílus

Arra ért haza az anya, hogy a lakásukat befedte alufóliával a fia

900 méternyi fóliát használt el a csínyre a fiú.

Maks Majewski úgy gondolta, megtréfálja a Lengyelországból hazatérő anyját, és befedi a lakásukat alufóliával. A fiú összesen 225 fontot, azaz mintegy 100 ezer forintot adott ki alufóliára, blu tackre és celluxra, hogy meg tudja valósítani tervét – írta a Mirror.

A 36 éves anya, Anna Jankowski anyuka arra ért haza, hogy mindent befed a 900 méternyi, 125 tekercs fólia, a falaktól kezdve a bútorokon át a kávéfőzőig.

Valamivel több mint 40 órába telt a szoba ilyetén való kidekorálása.

Majewski azt mondja, anyja kissé bosszús volt, mert csak pihenni akart, mikor hazaért az útról. Ahogy arról is beszámolt a fiú, hogy elég nehéz volt ezt megcsinálnia, nem lehetett vele sietni, mert az alufólia nagyon könnyen szakad, és ha rosszul ragasztja le, akkor nem lehet csak kicsit arrébb tenni, akkor is szakadni fog.

A legnehezebb része a szék volt, mert mindig lecsúszott róla a fólia, egy szék becsomagolása egy órába telt.

@thatguymaks

This took forever… I need sleep now

♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Öt órába telt, míg ketten végül leszedték a fóliát mindenhonnan, de legalább míg fent volt, nem kellett fűteni, olyan jól tartotta a hőt.

Majewski nem először játszik el ezzel a poénnal, karácsonykor 100 tekercs csomagolópapírral borított be mindent, egy alkalommal post ittel játszotta el ugyaezt, megint máskor apja dolgozószobáját dekorálta ki alufóliával. Egyébként most ígéretet tett arra, hogy újra fogja használni az alufóliát és a blu tacket más videókhoz, projektekhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik