Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: felvonóból kieső magyar snowboardos okozott tömegbalesetet Ausztriában

arpad.fekete.3 / Facebook
arpad.fekete.3 / Facebook
Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy évvel ezelőtt.

Egy, az új esztendő első napjait hódeszkázással töltő magyar fiatal okozott kisebb tömegbalesetet Ausztriában, miután kiesett a sífelvonóból. Bár az ütközések miatt négy embert kórházba kellett szállítani, a 18 éves fiatalember segítségnyújtás nélkül továbbcsúszott. A hátborzongató snowboard-manőverről tavalyi cikkünkben egy videó is megtekinthető.

Felvonóból kieső magyar snowboardos tucatnyi síelőt tarolva okozott tömegbalesetet Ausztriában
A hódeszkás segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről, több órával később kapták el a rendőrök.

Egy évvel ezelőtt, új, Én és te című könyve megjelenése apropójából az ország talán legismertebb pszichiáterével, Csernus Imrével interjúztunk. A hidegzuhannyal felérő beszélgetésben szó esett ócska kifogásokról, büdös lábú kisparasztokról, rózsaszín ködökről, széllel szembe hugyozásról, de az is kiderül, lehet-e vele interjút készíteni papír nélkül.

Csernus Imre: Aki kispöcs, az is marad
Aki nem felnőtt párkapcsolatban él, az újra és újra pofára esik – állítja Dr. Csernus Imre. A pszichiáterrel egyebek mellett ócska kifogásokról, büdös lábú kisparasztokról, rózsaszín ködökről, széllel szembe hugyozásról beszélgettünk.

2023 első napjaiban azt is megnézhettük, hogy jár az, aki beleköt egy kocsmázó ketrecharcosba. Egy ismeretlen férfi ugyanis jó ötletnek gondolta, hogy az indulat hevében elkezdje lökdösni az azóta is veretlen, spanyol MMA-harcost, Ilia Topuriát.

A bár biztonsági kamerája pedig megörökítette az incidenst, amit verekedés helyett talán pontosabb egyszerűen csak verésnek nevezni.

Kétszer meglökte a ketrecharcost egy bárban, többre nem maradt ideje
A profiként még veretlen Ilia Topuria nem hagyta annyiban az inzultust.

Az elmúlt években Nagy-Britannia legnagyobb büntetés-végrehajtási intézetéből, a HM Prison Berwynből több fiatal börtönőrnő is rácsok mögé került, miután összeszűrték a levet egy-egy elítélttel.

Három börtönőrnő rács mögé került – lebuktak, hogy viszonyuk volt a rabokkal
Mindhárom brit nőt börtönbe zárták, ugyanabból a börtönből, ugyanazért.

De 2023 elején egy Örkény-egypercesnek is beillő magyar bűnügy is borzolta olvasóink kedélyeit: egy bombasztikus bombariadó. Ami nem azért volt bombasztikus, mert a bombával fenyegető telefonáló beváltotta az ígéretét, hanem azért, ahogy egy második hívással szinte azonnal lebuktatta magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik