Élet-Stílus

„Mondtam, na, itt a cigány, gyere!” – Rácz Jenő elárulta, mivel heccelte Istenest a ringben

rtl
rtl
A műsorvezető balszerencsés Instagram-sztorijára reflektálhatott.

Rácz Jenő pontozásos győzelmével fejeződött be a vasárnapi Sztárbox-adás, a séf Istenes Bencét győzte le a ringben. A műsorvezető később nem akart gratulálni Rácz Jenőnek, merthogy:

Félreértés ne essék, mielőtt bárki elkezd majd megint támadni, hogy nem akartam a Jenővel kezet fogni, de olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben – nem tudom, lehetett-e hallani a mikrofonon keresztül –, hogy szerintem nem érdemelte meg azt, hogy kezet fogjak vele.

Rácz Jenőt a Balázsék című rádióműsorba kapcsolták hétfőn. Szavait az rtl.hu szemlézte elsőként. A rádiósok arra voltak kíváncsiak, mit mondhatott a séf, ami alapján Istenes nem akart kezet nyújtani neki.

Annyit mondtam csak neki, hogy na, itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?

Szavait megelőzte, hogy Istenes a hét közepén közzétett egy fotót Instagramján, ahol rajongói biztató üzeneteit fűzte össze egy képre. Ebben rasszista kifejezések is helyet kaptak, ami után Rácz Jenő csalódott volt.

Nekem ne mondja már senki, hogy aki összekollázsol valamit, az nem látja, hogy mit kollázsol össze

– mondta, hozzátéve, nem gondolja, hogy Istenes rasszista lenne. Az rtl.hu szemléje alapján a séf azt is elmondta, nem akar haragban maradni a műsorvezetővel.

Én általában túl nyugodt vagyok, magasabb pulzusszámmal lehet, hogy jobb eredményt érnék el. (…) Nem vagyok hülye vagy szemét ember, nem az a célom, hogy bárkivel rosszban legyek. Szeretném is Bencének megköszönni, hogy megtisztelt azzal, hogy rendesen felkészült, és egy ilyen jó meccsen tudtam nyerni. Bennem nincs harag, csak csalódottság Bencével szemben, úgy érzem, az elmúlt héten etikai falakba ütközött.

Schobert Norbi már bekóstolta Istenest a közösségi médiában, míg a műsorvezető párja, Csobot Adél arról írt, a séf győzelmével kapcsolatban „minden van, csak igazság nincs”.

Istenes Bence egyébként máshogy emlékszik Rácz Jenő szavaira, továbbá úgy érzi, a bírók elfogultak voltak a héten történt rasszista incidens miatt. Kovács Kokó István ezeket ugyanakkor cáfolta később. A mérkőzés bírója, Gábris Bulcsú pedig elmondta, kinél látott tisztább bunyót:

Kapcsolódó
A Rácz vs. Istenes meccs bírója: Bence többször volt szabálytalan, tisztább bunyót Jenőnél láttam
Beszélt arról is, a séf valóban használt-e trágár kifejezéseket a ringben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik