Élet-Stílus

„Gyakorlatilag egy árucikk leszel a halpiacon” – Oszter Sándor nem volt oda az ötletért, hogy a lánya színésznő legyen

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Féltette a szakma hátulütőitől.

Oszter Alexandra nemrég a Három igazság című műsor vendége volt. A beszélgetés során a színészettel, festészettel és illusztrációkkal is foglalkozó Oszter kijelentette, összművésznek tartja magát. Ami a színészkedést illeti, elárulta, hogy édesapja, Oszter Sándor annak idején inkább óvta volna a szakmától, mintsem szorgalmazza, hogy elinduljon a pályán.

Nem támogatta, mert ő inkább a hátulütőjét látta ennek a dolognak. Hogy ennek súlyos ára van, gyakorlatilag egy ilyen árucikk leszel a halpiacon. Tehát hogy megnézik mondjuk így, hogy csillog a hal, vagy büdös a hal, jó alakja van, akkor jöhet, nem, akkor nem. Ezt ő nem akarta, hogy egy ilyen piaci áruvá váljak

– magyarázta Oszter.

Mint mondta, az évek során meg is tapasztalta mindazt, amitől az apja féltette. Bár neki más elképzelései voltak a szakmáról, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznek, sokat segítettek neki Oszter Sándor nézőpontjai. Gyakran szakmáztak is egymás között.

A színésznő egyébként jelenleg azon a diósjenői birtokon él, amit az édesapjától örökölt. Elmondása szerint nagyon élvezi az ottani létet, a kertjében különösen szívesen tölti az idejét. Néhány hónapja részletesen is beszélt arról, mik a tervei a gazdasággal.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó
Oszter Alexandra elárulta, mit tervez édesapja birtokával
Oszter Sándor éppen a halála előtti nyáron kérdezte meg a lányát, mi a terve a gazdaságával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik