Élet-Stílus

A Nagy Ő: „Lehet, kórház, nyolc napon túli” – a húszéves Nati legszívesebben felpofozta volna Virágot

Már a műsor első adásban összetűzésbe kerültek, aminek végén lökdösődni kezdtek egymással.

Hétfőn startolt el A Nagy Ő új évada, ahol Jákob Zoltán keresi a szerelmet. A milliárdos jelöltjei közül voltak, akik már az első adásban is jelezték, hogy nem szimpatizálnak egymással, köztük Nati és Virág is. Utóbbiak hamar összetűzésbe kerültek, miután Virág hívatlanul megjelent az üzletember és Nati privát beszélgetése közben, a szóváltás után volt némi lökdösődés is közöttük.

A kedd esti adásban tovább mérgesedett kettejük viszonya, ezúttal a nappaliban keveredtek vitába, melynek során Virág egyebek között azt is kijelentette, hogy Natival ők nem egy korosztály, és nem egy udvarban száradt a gatyájuk.

Amikor Virág azt mondta, hogy belémszorult valami, akkor igen, szívesen lekevertem volna neki egy jó nagy anyai pofont, hogy vegye észre magát. Ha a való életben történt volna ilyen, akkor lehet, kórház, nyolc napon túli

jelentette ki a húszéves egyetemista.

A jelöltek egyébként később lehetőséget kaptak arra, hogy két nőt kiszavazzanak maguk közül, ekkor úgy tűnt, Virágnak és Viviennek kell távoznia. Miután viszont kocsiba ültették őket, kiderült, hogy Jákob Zoltán dupalrandin ismerkedik majd velük, és szó sincs arról, hogy valóban kiestek volna.

Kapcsolódó
A Nagy Ő: Két nőt is kiszavaztak maguk közül a jelöltek
Bár azt hitték, ezzel véget ért számukra a verseny, Jákob Zoltán inkább duplarandira vitte őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik