Élet-Stílus

A Nagy Ő: Lökdösődni kezdtek egymással Jákob Zoltán jelöltjei

Az Árpa Attila évadát is megjárt Virág megunta, hogy a milliárdos valaki mással beszélget.

Hétfő este debütált a TV2-n A Nagy Ő új évada, ahol Jákob Zoltán keresi a szerelmet. Az üzletember jelöltjei közül többen már az első adásban jelezték, hogy nem szimpatizálnak egymással, köztük Nati és Virág is. Utóbbi egyébként a reality tavalyi évadában is feltűnt, Árpa Attila viszont akkor nem szavazott neki bizalmat.

Amíg Nati és az üzletember elvonulva ismerkedtek, a többi jelölt egymással beszélgetett egy másik szobában, Virág viszont hamar ráunt erre a helyzetre. Felállt a helyéről, majd ahhoz a helyiséghez sietett, ahol Jákobék társalogtak éppen.

Szia! El szeretnélek rabolni

– közölte a milliárdossal, mire Nati felpattant a kanapéról, és megpróbálta félrelökdösni a vetélytársát, aki belekapaszkodott Jákob kezébe.

Én nem tudom, Nati ezt hogy gondolta, hogy így nekem jön, meg lökdösődik. De hát kellenek alsóbbrendű szolgálók is a kastélyba, mert az úrnő, a királynő az én leszek

jelentette ki később Virág, akit bár az üzletember udvariasan megkért, hogy várja ki a sorát, azért tett még egy kísérletet arra, hogy elűzze a kanapéról Natit.

– Mit csinálsz? Rám ne üljél!
–  Cseréljünk helyet!
–  Nem. Leszakítom rólad a virágot, ha most rám jössz. Szállj le rólam, de tényleg. Szállj le rólam!

– hangzott a szóváltás, aminek nem sokkal később két másik jelölt vetett véget, akik szintén megjelentek az ajtóban.

Jákob Zoltán egyébként nemrég interjút adott a 24.hu-nak, az ország 39. leggazdagabb emberével készült beszélgetést alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Jákob Zoltán: Már nem zavar, ha valaki a pénzemre hajt, csak közben szeresse a Zolit is
Interjú Magyarország 39. leggazdagabb emberével, Jákob Zoltánnal, aki műkörömbiznisszel ért csúcsra, a kereskedelmi tévé pedig 2023-ra fedezte fel igazán: ő lesz a következő Nagy Ő a TV2-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik