Élet-Stílus

TMZ: Sophie Turner és Joe Jonas ideiglenesen megegyeztek a gyerekeik elhelyezését illetően

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
2024 január 7-ig szól a megállapodás.

Szeptember elején derült ki, hogy Joe Jonas és Sophie Turner négy év házasság után a válás mellett döntöttek. Utóbbi állítja, augusztus 15-én volt egy komolyabb vitájuk az énekessel, szeptember 5-én pedig már a médiából értesült arról, hogy a férje beadta a válókeresetet.

Közös lányaik gyerekelhelyezését illetően perre mentek, a TMZ által megszerzett friss dokumentumok szerint viszont úgy tűnik, ideiglenesen sikerült megegyezniük, miután három napon át egyeztették a bíróságon a válásuk feltételeit.

A lap információi szerint mivel a felek korábban házassági szerződést írtak, a közös vagyonuk tekintetében nem merültek fel komolyabb kérdések. A gyerekelhelyezést illetően viszont már más volt a helyzet, a színésznő ugyanis azt akarta, hogy a kislányaik az Egyesült Királyságban élhessenek vele, míg Jonas azt, hogy az Egyesült Államokban maradjanak.

Mint írják, a dokumentumok szerint „kettejük között minden kérdésben békés megoldás fog születni”. Addig is viszont egy ideiglenes gyerekfelügyeleti megállapodást kötöttek, melynek értelmében a gyerekek október 9-e és 21-e között Turnerrel lesznek, ezután november 22-ig Jonassal maradnak, majd ismét a színésznő vigyáz rájuk, egészen január 7-éig.

Turner és Jonas szövevényes válásával korábban hosszabb cikkben is foglalkoztunk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Karrierromboló hatása lehet a Sophie Turner és Joe Jonas válása körül kialakult mizériának
Amennyire harmonikus párnak tűntek eddig, annyira zűrzavaros Sophie Turner és Joe Jonas kapcsolata a válás bejelentése után. Vádaskodás, egymásra mutogatás, bűnbakkeresés – van itt minden, úgyhogy összeszedtük, mit lehet tudni napjaink egyik legváratlanabb és legnagyobb port kavaró sztárszakításáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik