Szórakozás

TMZ: Joe Jonas nem támogatta eléggé Sophie Turnert a második gyerek után, ezért válnak

John Shearer / Getty Images
John Shearer / Getty Images
A színésznő nyugalmat akart maguk körül.

A TMZ vasárnap adta hírül, hogy Sophie Turner és Joe Jonas négy év házasság után a szakítás mellett döntöttek. A válási papírokat a Jonas Brothers középső tagja nyújtotta be, ezekben úgy fogalmazott, a feleségével helyrehozhatatlanul megromlott a házasságuk. Turner és Jonas 2016-ban ismerkedtek meg, egy évvel később pedig már jegyben jártak. 2019-ben egy Las Vegas-i kápolnában, majd Franciaországban is összeházasodtak. Első közös kislányuk, Willa 2020-ban született meg, míg a kishúga tavaly, az ő nevét viszont még nem hozták nyilvánosságra.

Szintén a TMZ nyomozott abban az ügyben, mi okozhatott helyrehozhatatlan károkat a házasságukban. Saját forrásaikra hivatkozva azt írják, miután egy éve megszületett legkisebb gyermekük, Turner nem akarta elhagyni otthonukat, félt, hogy lesifotósok lesznek a nyomukban, de azt is nehezményezte, ha rendezvényekre próbálta elvinni őt a férje. Ennek ellenére több eseményen is részt vettek Jonasszal, és akadt olyan is ezek közt, ahol Turner többeknek panaszkodott arról, kényelmetlenül érzi magát.

A lap forrásai azt is mondták, az elmúlt hónapokban Jonasék próbáltak javítani a dolgokon, és sokáig úgy is tűnt, siker lesz mindebből.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik