Élet-Stílus

Andrei Mangra a táncos pályáról: Ha reálisan számolok, jó, ha még 3-4 évem van

tv2
tv2
Most 32 éves, úgy érzi, ereje teljében van.

Idén már nem láthatják a nézők a Dancing with the Stars műsorában Andrei Mangrát, aki Tóth Andival is megnyerte már a táncos show-t korábban, Gabriela Spanickal a műsor végéig menetelt, de Rubint Rékával például nagyon korán kiesett.

A story.hu-nak elárulta, más tervei voltak idénre, mint a TV2-n való szereplés, ám a dolgok nem úgy történtek, ahogy szerette volna.

Életemben egyetlen munkámról beszéltem hamarabb, mint kellett volna, ez volt a Burn The Floor, egy profi táncshow, amivel bejártam volna Amerikát és Európát, és közben még fizetést is kaptam volna érte. Annyira vágytam rá, és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott, nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, emiatt volt pár elkeseredett hónapom, de rájöttem, nincs értelme szomorkodni. A bánat csak lehúzza az embert, és nem sikerül a pozitív dolgokat bevonzani.

Miamiban töltött el néhány hetet, korábban egy salsafesziválon szerepelt.

32 éves vagyok, erőm teljében, és remélem, ez még sokáig így lesz. Ha reálisan számolok, jó, ha még 3-4 évem van. Most kell olyan dolgokat kipróbálnom és átélnem, amire később táncosként már nem biztos, hogy lesz lehetőségem.

Kapcsolódó
Rubint Réka a kieséséről: Értetlenül állunk a történtek előtt
Andrei Mangrával elsőként távoztak a Dancing with the Stars szombati élő showjából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik