Élet-Stílus

Rubint Réka a kieséséről: Értetlenül állunk a történtek előtt

TV2
TV2
Andrei Mangrával elsőként távoztak a Dancing with the Stars szombati élő showjából.

Szombaton startolt el a Dancing with the Stars élő showja, ahonnan Rubint Réka és Andrei Mangra távoztak elsőként.

Kapcsolódó

Az edző a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, megköszönve a rengeteg pozitív üzenetet, amit a kiesése óta kapott a követőitől. Hangsúlyozta továbbá, mennyire hálás Andrei Mangrának, aki bevezette őt a tánc világába.

Higgyétek el, hogy épp olyan értetlenül állunk a tegnap este történtek előtt, mint Ti! De! Azt tudnotok kell, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban egy csodálatos emberen, Andrei Mangrán keresztül megismerhettem egy számomra eddig ismeretlen világot, a tánc világát, amely rengeteg kiskaput kinyitott bennem. Azért élem ezt meg csodaként, mert az egész életünk egy lehetőség a fejlődésre

– írta posztjában Rubint.

Mivel hiszem és tudom, hogy minden okkal történik az elmúlt időszak azt is megmutatta, hogy a mi találkozásunk sem volt véletlen. Azt csak mi ketten tudjuk, hogy milyen különleges felismerést és fejlődést hoztunk egymás életébe. Andrei, mindennél jobban fáj, ami történt, de egyet megígérek! Soha nem hagylak magadra! Köszönök Neked mindent! A mi utunk csak most kezdődik igazán.

A fitneszedző ezt követően arról írt, hogy a kaput, amit a tánc megnyitott benne, más nőknek is meg fog mutatni és tanítani a jövőben.

A páros kiesésére a hétvégén Schobert Norbi is reagált: szerinte Csobot Adélék előadása után a felesége és Andrei Mangra produkciója volt a második értékelhető, valódi tánc az adásban.

Kapcsolódó
Schobert Norbi nem hagyta szó nélkül felesége kiesését
Rubint Réka számára hamar véget ért a Dancing with the Stars.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik