Élet-Stílus

Ifjabb Schobert Norbi új barátnőjéről mesélt, akivel gyerekként ismerték meg egymást

TV2
TV2
Úgy véli, Petrát neki szánta a sors.

Ifjabb Schobert Norbi korábban azt nyilatkozta, nehezebben megy neki az ismerkedés, mert a lányok már előzetesen kialakítanak róla egy képet a fejükben. A Hot! magazinnak most elárulta: nemrég rátalált a szerelem, ráadásul egy régi ismerősében lelte meg a párját.

A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk. Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: »véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!«

idézi Schobert Norbert és Rubint Réka idősebb fiának szavait a Blikk. A lap arra is felhívja a figyelmet, hogy Petra látható Rubint Instagram-oldalán egy családi partiról szóló posztban.

Ifj. Schobert Norbi nemrég arról is mesélt, apjától sok kéretlen tanácsot kap a párkeresésben.

Kapcsolódó
Ifjabb Schobert Norbert: Apa csajozós tippjei meredekek, komoly fantáziája van
Sokszor hülyeségeket beszél a családfő, állítja a középső Schobert-gyerek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik