Szórakozás

Ifjabb Schobert Norbert: Apa csajozós tippjei meredekek, komoly fantáziája van

tv2
tv2
Sokszor hülyeségeket beszél a családfő, állítja a középső Schobert-gyerek.

Az rtl.hu készített interjút Ifjabb Schobert Norberttel, Rubint Réka és Schobert Norbi fiával. A Farm VIP-vel már a celebműsorokba egyedül is belekóstoló fiatal úgy nyilatkozott a hírportálnak, felnéz szüleire, mert sok dolgot letettek az asztalra, így nekik is több a lehetőségük.

Beszélt még arról is, szerinte a férfi-női kapcsolatok nagyot változtak, ezt a saját bőrén is észreveszi: szerinte a mai lányok már máshogy ismerkednek, sok esetben felé is amiatt nyitnak, mert ismerik a nevét, sejtik, biztos anyagi háttér van mögötte.

Nem vagyok az a típusú fiú, aki az összes lányt felszedi és utána elhajítja. Addig nem is tárgyalok olyan lánnyal, akinél azt érzem, hogy nem gondolja komolyan, és ezt elég hamar ki tudom szimatolni. Nagyon alap kérdésekben meg tudom kérdezni a nővéremet, hogy például ciki-e ezt vagy azt elküldeni üzenetben.

Arról is mesélt, apjától sok kéretlen tanácsot kap a párkeresésben.

Apának először mindig azt szoktam mondani, hogy számoljon el háromig, mielőtt véleményt mond. Nyugodtan menjen el, majd egy óra múlva beszélünk. Anya addig lerángatja a földre, nem hagyja megszólalni. Anya egyből pozitív, apát meg általában utoljára hallgatom meg. Apának a csajozós tippjei elég meredekek, neki elég komoly fantáziája van, elég hülyeségeket szokott mondani. Nem tudom, hogy viccből, de valószínűleg abból. Inkább csak annyit mondok neki: apa, te hülye vagy?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik