Szórakozás

Ifj. Schobert Norbi: Nehéz kiszűrni azt a lányt, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok

TV2
TV2
Úgy véli, ismertsége inkább hátrányt jelent csajozásnál.

Ifj. Schobert Norbi a Mokka riportjában arról beszélt, tudatosan építi fel mindennapjait, és úgy érzi, érettebb kortársainál.

Az én korosztályom még nem igazán tudja, hogy mit akar csinálni. Csak végez az iskolába, hazamegy, játszik, vagy semmit sem csinál. Egy csomószor azt hallom, hogy hazamennek, és lefeküdnek aludni még délután. Én például ezt soha nem tudnám csinálni. Ilyen szempontból érettebb vagyok, mert vagy eljövök edzeni, vagy akkor tanulok. Meg azon gondolkodom, hogy milyen új célokat tudnék magamnak kitűzni. Szerintem ez egy jó tulajdonság, mert ha már most tudja az ember, hogy mi a célja az életben, és azt űzi maximális erővel, akkor bármit el lehet érni.

Női rajongókból sosem volt hiánya az ifjabb Schobert Norbinak, azonban szerinte nehezebben megy neki az ismerkedés, mert a lányok már előzetesen kialakítanak róla egy képet a fejükben.

Nem úgy ismernek meg, hogy semmit nem tudnak rólam. Ilyen szempontból nehezebb, hogy nem tudok tiszta lappal indítani, hogy akkor tényleg magamért szeressen az az adott személy. Nehéz kiszűrni azt az embert, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok, hanem azért, amilyen vagyok

– fogalmazott Rubint Réka és Schobert Norbi idősebb fia, azt azonban hozzátette: nem kizáró ok nála, ha egy lány nem sportol, de szerinte látszik valakin, mennyire igényes a kinézetére. Az ápoltság pedig kiemelten fontos számára egy nőnél.

Ismeretségét arra szeretné felhasználni, hogy az egészséges, sportban gazdag életmódot népszerűsítse. Számára ez azonban csak hobbi, jövőjét nem a sport területén képzeli el. Tanulmányait közgazdász szakon szeretné folytatni. Idei tervei között két középfokú nyelvvizsga megszerzése, egy saját videós csatorna beindítása, és egy saját ruhamárka piacra dobása szerepel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik