Élet-Stílus

Lékai-Kiss Ramóna: Inkább belemegyek egy házasságba, szülök és válok el, minthogy ne legyen gyerekem

tv2
tv2
Nagyon határozott véleménye van erről.

„Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – mondta Fluor Tomi néhány héttel ezelőtt egy interjúban arra reflektálva, hogy szereti az agglegény életet.

A Blikk egyik műsorában Lékai-Kiss Ramóna egyebek közt erre is reagált, elmondva, habár nem ért egyet a rapperrel, mindenki csinálja azt, amit jónak lát.

Inkább azt mondom, hogy nem vele nem értek egyet, hanem én a saját életemben nem így gondolkozom. Inkább úgy vagyok vele, hogy átengedem magam annak a szerelemnek, és bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket Mátéval. De bármikor előfordulhat, hogy ez mégsem így fog történni, mégis nagyon boldog vagyok, hogy a Noé megszületett, és ezért hálát adok. Én inkább belemegyek egy házasságba, szülök egy gyereket és válok el, minthogy ne legyen gyerekem

– fogalmazott a színész-műsorvezető, hozzátéve, rendkívül ijesztő a válások száma az országban, azt pedig kifejezetten bajosnak tartja, milyen könnyen feladják egyesek a párkapcsolatukat, ahelyett, hogy megpróbálnák megmenteni azt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik