Élet-Stílus

Szakított magyar kedvesével az a férfi, akivel elvesztette a szüzességét, miután bionikus péniszt kapott

This Morning / YouTube
This Morning / YouTube
A nőnek egy beteg rokona miatt vissza kellett költöznie Budapestre.

A pénisz nélküli 50 éves brit Andrew Wardle és a 33 éves magyar Fábián Fédra szakított. Korábban azzal kerültek be a hírekbe, hogy annak ellenére szeretik egymást, hogy a férfi pénisz nélkül született, majd azzal, hogy 50 ezer fontért (mai értékén 22 millió forintért, akkor még 18 millió forintot árt ennyi font) kapott egy bionikus nemi szervet, amivel már el tudta veszíteni a szüzességét kedvesével, igaz, utána kómába esett.

A Daily Mailnek egy forrása szellőztette meg a hírt, azt mondja, azután távolodtak el egymástól, hogy a nőnek egy beteg rokona miatt haza kellett költöznie Budapestre. A szakítás egyébként nem új, tavaly lett még vége a tíz éven át tartó kapcsolatnak, csak most tudta meg a brit lap.

A forrás arról is beszélt, hogy a férfi azóta nem volt más nővel, bár ebben egészségügyi problémák is akadályozák.

Wardle eg olyan ritka, csak minden húszmilliomodik embernél előforduló rendelleneséggel született, ami miatt a húgyhólyagja a testén kívül alakult ki, nemi szerve viszont egyáltalán nem, heréje is csak egy.

Gyerekkorában sokat csúfolták emiatt, ezért 18 éves korára drogos lett, az öngyilkosságot is megkísérelte. A rendellenesség és az alulműködő veséi miatt rengeteg operáción átesett gyerekként.

2012-ben kapta a jó hírt, 44 évesen bionikus péniszt kaphat (ami „nevetségesen nagyra” sikerült).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik