Élet-Stílus

Visváder Tamás: Sajnos nem vagyok az az ember, aki minden hétvégén templomba megy

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

A minap a 24.hu szemlézte a Story magazin interjúját, melyben Visváder Tamás családjuk vallásosságáról beszélt hosszasan.

Büszkén vállalt keresztények vagyunk, reggel, este, étkezéskor is mindig imádkozunk, és templomba is gyakran járunk. A hit fontos szerepet játszik az életünkben, és a gyermekeinket is keresztény szellemben neveljük

– idéztük szavait.

Az üzletembert pénteken behívták a Mokka stúdiójába, hogy beszéljen erről. Visváder azzal kezdte, a hit gyerekkora óta ott van az életében, vallásos iskolákba is járt.

Sajnos egyáltalán nem vagyok az az ember, aki minden hétvégén templomba megy. De sokszor megyünk a gyerekekkel, ami kemény menet. Oda akarnak menni a pap bácsihoz. Lilla Ábel keresztelésekor felvette a katolikus hitet, mind egy vallás alá tartozunk. Reggel, este imádkozunk, a kisfiam addig nem megy fel aludni, míg nem imádkozhat velünk. Ő magától mondja.

Azt is hozzátette, noha katolikusok, de ő evangélikus, majd református iskolába is járt, így mindig megérezte azokat a hívószavakat, melyek fontosak voltak számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik