Élet-Stílus

Lukács Miklós szerint az arc sok mindent elárul, például azt is, milyen betegségei lehetnek egy nőnek

RTL
RTL
Több arcdiagnosztikával foglalkozó könyvet is elolvasott.

Ma este indul a Celebrandi első adása, ahol Lukács Miklós is a párkereső hírességek táborát erősíti. A műsorvezető a napokban az RTL stábjának adott interjút, melyben elmondta, mivel csak nemrég ért véget a több mint 10 éve tartó házassága, egyelőre számára is rejtély, hogyan ismerkedik. Azt viszont reméli, hogy senki sem azért szeretne majd hozzá közelebb kerülni, mert már ismerős nekik valahonnan.

Szerintem ha valaki akar velem ismerkedni, akkor magamért akarjon velem ismerkedni. Azért a néha hülye, általában vidám, okoskodó, tudálékos, néha fárasztó, rossz vicceket mesélő emberért, amilyen én vagyok jómagam

– magyarázta Lukács, majd arra is kitért, milyen külső tulajdonságok keltik fel az érdeklődését először, ha meglát egy nőt.

Egy nőn az arcát nézem meg legelőször, és a szemét. Hiszen a szem a lélek tükre, az arc pedig elég sok mindent elárul. Nemcsak azért, mert olvastam bizonyos könyveket arcdiagnosztikáról, és tudom, hogy milyen tájakon milyen betegségek tünetei mutathatók ki az arcon, vagy láthatók az arcon.

A műsorvezető hozzátette, kedvességgel, odaadással, empátiával, szeretettel, szépséggel és intelligenciával le lehet venni őt a lábáról, van továbbá egyfajta hetedik érzéke is, amivel meg tudja mondani, hogy valaki jó, vagy rossz ember, illetve azt is, való-e egyáltalán hozzá az illető.

Lukács Miklós egyébként 14 évig volt Peller Anna férje, idén márciusban jelentették be, hogy a válás mellett döntöttek.

Kapcsolódó
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
14 évig voltak házasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik