Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Nem engedték fellépni Majkát a Balaton Soundon

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy éve ilyenkor a legtöbben Fábry Sándor M1-es szerepléséről szóló hírünket olvasták. A humoristát új műsoráról faggatták, amikor hirtelen légszomj tört rá, ezért gyorsan ivott egy kis vizet. Ekkor mondta, hogy „valószínűleg hányni is fog”, ami elsőre inkább ijesztőnek tűnt, mint viccesnek.

Kapcsolódó

Karin Dragos pórul járt a Balaton Soundon, az influenszer és barátai karszalaggal fizettek mindenhol, és elég hamar lenullázták a keretüket. Dragos az Instagramon kürtölte világgá a hírt, nem sokkal később pedig reagált a fesztivál, ezt szintén elolvashatod.

Kapcsolódó

Volt egy másik, nagy nyilvánosságot kapó eset is a tavalyi Soundon: nem engedték fellépni Majkát. Az ok pusztán annyi volt, hogy olyan időjárási körülmények voltak, hogy a szervezők nem tartották biztonságosnak megrendezni a koncertet. Majka megértően reagált.

Kapcsolódó
Rendkívüli körülmények a Balaton Soundon: Majkát nem engedték fellépni
Nem várhatták meg, hogy elcsendesedjen a vihar.

Tévedésből túl sok pénzt utalt át egy élelmiszeripari cég egy férfinek Chilében, egészen pontosan a tervezettnél 286-szor nagyobb összeget küldtek. A férfi megígérte, hogy visszautalja pénzt, de később felmondott és eltűnt.

Kapcsolódó
Véletlenül a fizetése 286-szorosát utalták el neki: nyomtalanul eltűnt
Azt ígérte, visszaadja a pénzt, de mégsem így tett.

Egy éve ilyenkor újabb halálos cápatámadás történt, egy osztrák nyugdíjast kapott el egy állat Egyiptomban. A nő próbált kiúszni, miközben a parton állók a cápa figyelmét akarták elterelni. A 68 éves nő végül kiért a partra, ahol azonnal ellátták a mentősök, a mentőautóban viszont leállt a szíve. Orosz értesülések szerint a cápa leharapta a nő egyik karját és lábát.

Kapcsolódó
Cápa harapta le egy 68 éves nyugdíjas karját és lábát egy népszerű egyiptomi strandon
A nő még kijutott a partra, a mentőben azonban életét vesztette, a megrázó esetről videó is készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik