Élet-Stílus

Polgár Kriszta: Nem gondolom, hogy bujkálnom kellene, mert három gyerek után is fittnek és egészségesnek érzem magam

Hónap elején villantott kockahasat.

Polgár Kriszta június elején az Instagram-oldalán posztolt magáról egy fotót, megmutatva a mögötte álló hónapok edzéseredményét, egyebek között a kockahasát. A Texasban élő szépségkirálynő már ekkor is jelezte, hogy fel volt készülve a „túl sok” és az „olyan vagy, mint egy férfi”-típusú megjegyzésekre, ő viszont csak saját magának szeretne megfelelni.

Polgár időközben hazaért Magyarországra a családjával, augusztus közepéig maradnak itthon. Ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, életmódot váltott, de nem diétázik, csupán balanszba hozta az étkezését és elkezdett többet edzeni, amire a szervezete egyszerűen így reagált.

Ennek én persze nagyon-nagyon örülök, és ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek így kell kinézni, vagy hogy erre szeretnék inspirálni bárkit, de én hála istennek nagyon egészségesnek és fittnek érzem magam három gyerkőc után, és nem gondolom, hogy nekem emiatt bujkálnom kellene

– magyarázta.

Mint mondta, kezdetben valóban hezitált, hogy megmutassa-e az oldalán a munkája gyümölcsét, mert számított arra, hogy negatív visszajelzéseket is kap majd. Az intelligensen megfogalmazott kritika egyébként nem zavarja, az ilyen hozzászólásokat mindig meghagyja, gyakran reagál is rá, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Arra viszont nem kíváncsi, ha valaki a végletekig megy, hogy kiélhesse a saját frusztrációját.

Hozzátette, az a célja, hogy mozgásra motiválja az embereket, hiszen már azzal is sokat tehet magáért valaki, ha akár csak egy kicsivel is, de többet mozog, mint előző nap.

Kapcsolódó
Polgár Kriszta kockahasat villantott, felkészülve az „olyan vagy, mint egy férfi” megjegyzésekre
Megörökítette munkája gyümölcsét a nagy nyári zabálások előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik