Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor videóra vették az erkélyen szexelő párt, a nőt le is tartóztatták

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly ilyenkor készített kollégánk nagy visszhangot keltő interjút Gelencsér András vegyész-légkörkutatóval, a Pannon Egyetem rektorával, aki azt mondta

civilizációnk néhány évtizeden belül összeomlik

a túlfogyasztás miatt, illetve a fenntartható technológiaváltás valójában nem fenntartható, mert nincs meg a nyersanyag-fedezete, így csak gyorsítja a rendszer összeomlását. Az elektromos autó, a nap- és szélerőmű zsákutca, akár a bioetanol. Ráadásul végképp kifogynak az élelmiszerkészleteink, miközben a klímaváltozás már nem megállítható.

Kapcsolódó
„Már nem tudjuk visszafordítani ezeket a folyamatokat, a civilizációnk néhány évtizeden belül összeomlik”
Az elektromos autó, a nap- és szélerőmű zsákutca, akár a bioetanol – mondja Gelencsér András vegyész-légkörkutató, a Pannon Egyetem rektora.

16 másodperc, ennyi időt ölel fel az a videó, amelyen egy hongkongi erkélyen szexelő pár látható. A felvételen szereplő nőt az eset után letartóztatták, cikkünk alapján a férfivel is ez volt a cél, csak akkor még nem kapták el. Mindketten hat hónapos börtönbüntetéssel néztek szembe, de náluk rosszabbul járt az, aki készítette a videót.

Kapcsolódó
Videóra vették az erkélyen szexelő párt: letartóztatták a nőt
A videó készítője járhat a legrosszabbul.

Jennifer Lopeznek tavaly jelent meg az életéről szóló dokumentumfilm, amiből – sok minden más mellett – azt is megtudhattuk, nem igazán örült annak, hogy 2020-ban a Super Bowl félidei show-jában Shakirával együtt kellett fellépnie.

Kapcsolódó
Jennifer Lopez szerint a világ legrosszabb ötlete volt megosztani Shakirával a Super Bowl félidei show-ját
Az énekesnő az életét bemutató dokumentumfilmben beszélt a 2020-as esetről.

A 26 éves Lana Rhoades korábban pornószínésznő volt, de ma már, ha tehetné, mindent visszacsinálna. Nagyon sok traumát okozott neki ez a munka.

Kapcsolódó
Nincs az a pénz, amiért visszatérne a filmezéshez, állítja a 25 éves ex-pornósztár
„Valóban őrült dolgok történnek, amik az emberek testét egész életükre károsítják” – fogalmazott az iparágtól visszavonult Lana Rhoades.

Tavaly ilyenkor történt az is, hogy tragédia sújtotta a dél-afrikai bokszvilágot. Simiso Buthelezi a bajnoki címért küzdött meg ellenfelével, a meccs közben aztán egyszer csak a levegőt kezdte ütni. Leléptették, és kórházba szállították, ahol kiderült, agyvérzése volt. Mesterséges kómába helyezték, de életét már nem tudták megmenteni.

Kapcsolódó
Belehalt sérüléseibe a levegőt verő bokszoló
Azonnal kórházba vitték, de nem sikerült megmenteni az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik