Szórakozás

Nincs az a pénz, amiért visszatérne a filmezéshez, állítja a 25 éves ex-pornósztár

„Valóban őrült dolgok történnek, amik az emberek testék egész életükre károsítják” – fogalmazott az iparágtól visszavonult Lana Rhoades.

A 25 éves, Egyesült Államokban élő egykori felnőttfilmes, Lana Rhoades nem először számol be a negatív élményeiről, melyeket korábbi munkája elvégzése közben szerzett: már tavaly is azt mondta, hogy ha lehetne, törölné az összes videóját, de ezt sajnos nem teheti meg, mert nem birtokolja a felvételek jogait.

Nemrégiben ismét nyíltan beszélt arról, milyen hatással volt rá a pornóiparban eltöltött idő, és azt is elmondta, nincs az a pénz, amiért visszatérne a hagyományos értelemben vett pornózáshoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

„Nem tudok elbújni előle. Bárhová megyek, mindenki látja” – vallott a fiatal nő a Daily Starnak, majd így folytatta:

Nem azt mondom, hogy minden jelenetem szörnyű volt, de van egy maroknyi közülük, ami elég volt ahhoz, hogy kárt okozzak nekem. (…)  Volt három-öt olyan, ami igazán traumatikus volt számomra – akár azért, mert egy olyan emberrel küldtek egy forgatásra, aki túl idős volt, vagy azért, mert olyan dolgokba kényszerítettek, ami túl extrém volt, és féltem tőle.

Voltak olyan barátaim, akiket annyira fojtogattak, hogy elájultak egy jelenet közben.”

A saját és kollégái traumáit nyíltan megosztó egykori pornósztár azzal zárta a gondolatmenetét: „Valóban őrül dolgok történnek, amik az emberek testét egész életükre károsítják” – majd óva intett mindenkit a felnőttfilmek világától.

Rhoades egyébként nem hagyott fel teljesen az erotikus tartalmak gyártásával: tavaly például a modellt állt a Playboy-nak is, miközben a nyuszis magazin olvasónak figyelmét is felhívta az iparág veszélyeire, de 2021 végéig még OnlyFansen is tolta a kontentet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

A Playboy-interjúban azt is elmondta, hogy voltak olyan jelenetek, amikor olyan extrém dolgokat kértek tőle, hogy pánikrohamokat kapott. És bár azt mondja, sosem kényszerítették semmire, azért érezte az elvárást, hogy ezeket a számára vállalhatatlan dolgokat megcsinálja.

Be lehet úgy kerülni az iparágba, hogy azt mondani, hogy soha nem csinálnék gangbanget, vagy soha nem csinálnék más dolgokat. (…) De [az ügynökök] idővel olyan dolgokat mondanak neked, (…) amikkel rávesznek, hogy többet csinálj. Olyanokat mondanak, hogy »Ó, minden jó ribi ezt csinálja. Így fognak szeretni téged az emberek. Ha pornózol, akkor ezt és ezt kell csinálnod.« És te nem akarsz senkit sem cserbenhagyni, így idővel mégis megteszed.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

Akkori kitárulkozása alkalmával azt is elárult, hogy

a pornófilmes múltja miatt azóta is depresszióval küzd, és havi rendszerességgel merül fel benne az öngyilkosság gondolata is.

Rhoades, aki pincérnőből lett sztriptíztáncos, majd 2016-ban 19 évesen kezdett pornózni azt mondja, az iparág hazugságokra épül. A színésznők koránt sincsenek olyan jól megfizetve, mint azt az emberek gondolják. A Playboy-nak tavaly azt mesélte, hogy számos díjat begyűjtött, mégis, alig százezer dollár (kb. 37 millió forint) volt számláján négyévnyi pornózás után. Mióta viszont a saját lábára állt, az Instagramon és az OnlyFansen dollármilliókat keres – bár azt érdemes hozzátenni, hogy az utóbbi időben nem frissültek az oldalai, így rejtély, hogy valóban olyan jó üzlet-e, amit tavaly felvázolt a Playboy-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik