Szórakozás

Videóra vették az erkélyen szexelő párt: letartóztatták a nőt

Közszeméremsértés gyanújával letartóztatott egy 36 éves nőt a hongkongi rendőrség, miután a közösségi médiában elterjedt egy videó, melyen egy pár egy erkélyen szexel. A nő partnerét még keresik, ahogyan azt az embert is, aki feltöltötte a videót az internetre. Utóbbi messze rosszabbul jöhet ki a történetből, mint az óvatlan pár.

Mindössze tizenhat másodperces volt az a videó, amelyik szex közben örökített meg egy párt egy hongkongi erkélyen. Miután a felvétel futótűzszerűen terjedt el a kínai közösségi portálokon, a rendőrség nyomozásba kezdett – írja a Standard című hongkongi lap.

Az üggyel kapcsolatban, május 7-én őrizetbe vettek és előzetes letartóztatásba helyeztek egy 36 éves nőt. És további letartóztatások várhatók, a nő partnerét is keresik a rendőrök.

Ahogy keresik azt az embert is, aki a szexvideót feltöltötte az internetre. Az ügy vezető nyomozója elmondta, ha az illető azért készítette volna a felvételt, hogy leleplezzen egy bűncselekményt, minden rendben lenne, azzal azonban, hogy feltöltötte a videót egy közösségi portálra, maga is bűncselekményt követett el.

Az International Business Times azt írja, míg a közszeméremsértést elkövető nő és férfi maximum hat hónap börtönbüntetést és ezer hongkongi dolláros (kb. 47 ezer forintos) bírságot kaphat, addig a videó feltöltőjét akár három éves börtönbüntetéssel és egymillió hongkongi dolláros (kb. 47 millió forintos) bírsággal is sújthatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik