Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: közfelháborodást okozott a modell anya ruhája

Ahogy minden héten, most is megmutatjuk, mik érdekelték olvasóinkat tavaly ilyenkor.

Tavaly ilyenkor a téli olimpiai játékok körüli botrányok és családi drámák keltették fel leginkább olvasóink figyelmét. A Pekingben megrendezett olimpián a gyorskorcsolyázók nagyon kiakadtak a pálya minőségéért felelős holland szakember furcsa kijelentése miatt.

Kapcsolódó
Ilyen undorító botrány még nem volt gyorskorcsolyában
A magyar származású olimpiai bajnok Nils van der Poel sportszerűtlenségről és korrupcióról beszél.

Eközben a rövidpályás gyorskorcsolyázók közül kizártak két dél-koreai versenyzőt, az eset komoly felháborodásba, tüntetésbe torkollt.

Kapcsolódó
Rövidpályás gyorskorcsolya: nem csitulnak az indulatok, széttépték a kínai zászlót
Az elfogult bíráskodást kritizálták, miután két dél-koreit is kizártak 1000 méteren. Abban a számban vették el Liu Shalin Sándortól is az aranyérmet.

Az interneten pedig az borzolta a kedélyeket, hogy egy bolíviai anyuka egy, a testéből alig valamit takaró ruhadarabot viselt, mikor kisfiát iskolába vitte.

Kapcsolódó

Mindeközben hazánkban egy 15 éves lány ellen emeltek vádat életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt, aki egy családi vita hevében szó szerint belehajított egy kést az apja hasába.

Kapcsolódó
Bömböltették a zenét és sütögettek a lányok, családi dráma lett a vége
Hasba szúrta az apját egy miskolci lány, mert rászólt. Két év felfüggesztettet kapott.

Hasznos információként pedig még azt is megtudhattuk egy szakembertől, hogy a mindennapi zuhanyzás károsíthatja a bőrünket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik