Élet-Stílus

Egy egyéjszakás kaland után esett teherbe a transznemű apa

Ma már kétéves a gyerek.

A 36 éves Danny Wakefield női nemi szervekkel született, de transzmaszkulinként, nembinárisként határozza meg magát. Két éve úgy döntött, hogy szünetet tart a kilencéves tesztoszteronkezelésében. Ekkor volt ez egyéjszakás kalandja, amiből terhes lett.

Annak ellenére, hogy maszkulinnak érzi magát, vállalta a gyereket és egyszerre az anyai és az apai szerepet, ezekről a közösségi oldalain szokott beszámolni. De nem csak a szülőséget mutatja be, hanem arról is beszámol, hogy küzd meg a korábbi függőségével.

Több mint egymillió követője van, azt hirdeti, hogy még adott nemi szervekkel is lehet egy nő apa.

Csak azért, mert nem érzem magam nőnek, nem jelenti azt, hogy nem tudom használni azokat a szerveimet, amikkel születtem.

@dannythetransdad My little mini me! 📸: @Amber Connor follow IG for more! #fyp #foryou #foryoupage #transdad #trans #nonbinary #birthingparent ♬ drive who crazy by D4M Sloan - .

Persze adódtak belőle nehézségei. A Daily Mail idézi az egyik történetét:

Egyszer másfél órába telt, hogy rávegyem őket, hogy kezeljenek, mert nem hitték el, hogy terhes vagyok.

Végül még a szülést is felvette a seatlle-i Wakefield, kiposztolta, hogy vízben szüli meg Widlert. A baba fiúként született, de az apát ez nem érdekli a neme, nem akarja meghatározni.

Wakefield úgy tíz éve jött rá, hogy transzmaszkulin, szinte azonnal el is kezdte a tesztoszteronterápiát, majd nem sokkal később átesett egy kettős masztektómián is.

Az apa a közösségi oldalával azt akarja megmutatni, mind a transzközönségnek, mind másoknak, hogy egy egyedülálló transz férfi is lehet jó szülő. És támogatni akarja azokat a sorstársait is, akik bár férfiként határozzák meg magukat, mégis gyereknek adnak életet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik