Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Polgár Árpád elmondta, mivel keres annyit, hogy életük végéig luxusban élhetnek

Ivándi Szabó Balázs/24.hu
Ivándi Szabó Balázs/24.hu
Ahogy azt minden héten, most is megmutatjuk, mik érdekelték olvasóinkat tavaly ilyenkor.  

A Frizbi vendége volt Polgár Árpád és Polgár Tünde, ahol arról is beszéltek, miből élhetnek luxusban. És nem csak ők, még unokáik is, mondta a luxusfeleség.

Kapcsolódó

Tavaly ilyenkor volt a műsoron az akkor még RTL Klubon a Nyerő Páros, benne az akkor még Csuti párja, Kulcsár Edina, aki köpni-nyelni nem tudod, mikor egyik játékostársa, Pataki Zita arról beszélt, hogy a műsorban több nő teste is olyan „mint egy árucikk”.

Kapcsolódó

A Szigetet is megjárt Dua Lipa egy este kilépett otthonról, és ehhez ki is öltözött, bár a képek tanúsága szerint ennyi erővel fehérneműben is flangálhatott volna az utcán.

Kapcsolódó

Heti szürreál: nagyjából egy éve került a mozikba az Elk*rtuk, amit láthatott az állami média egyik műsorvezetője, mert azt mondta:

2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről

döntött. Hogy ki? Na, nem az, akit említeni szoktak ilyen esetekben, vagyis Gyurcsány Ferenc, hanem felesége, Dobrev Klára.

Kapcsolódó
Az állami rádióban bemondták, hogy Dobrev Klára döntött „2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről”
A műsorvezető szerint ezt „ma már tudjuk”. Eredetileg arra kereste a választ, miért voltak olyan kevesen az ellenzék nagygyűlésén.

Heti rövidhír: tavaly ilyenkor indult el a Ninja Warriror új évada, amelynek egy versenyzője mindössze egy másodpercig volt versenyben.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik