Szórakozás

Nyerő Páros: Pataki Zita szerint a többi női játékosnak olyan a teste, mint egy „árucikk“

Kulcsár Edináék köpni-nyelni nem tudtak.

A Nyerő Páros kedd esti adásában nem túl jó feladattal készültek a szerkesztők a női játékosok számára, ugyanis bikiniben kellett előadniuk egy, a párjuk által választott dalt az összes férfi játékos előtt. A férfi szereplőknek ezután ráadásul pontozniuk kellett az előadásukat. Már a feladat előtt kiderült, mennyire problémás volt ez néhány játékos számára, viszont Pataki Zita még közvetlenül a produkciója előtt arról beszélt, mennyire szeret szerepelni és „bolondot csinálni” magából. Utána azonban elég durván kiakadt a villa többi női lakójára, mivel szerinte nekik kvázi nincs joguk ahhoz, hogy panaszkodjanak a feladat miatt.

Ti levetkőztetek és ugráltatok a medencébe. Én nem megyek oda, érted? Nekem ez olyan komfortzóna átlépés volt, és a mellettem ülő Kingának is. Ne haragudjatok, de azt érzem, hogy ez nem Odettnek volt nagy lépés, aki napok óta a medence partján a fiúk előtt. Hanem egy olyan nőnek, aki nem vetkőzik le. Nem

– kezdi, majd egy elég érzékletes hasonlattal folytatja gondolatát:

Kivonultok a kifutón, olyan a testetek, mint egy árucikk, majdnemhogy. Mert szépek vagytok, ez a feladatotok a filmben, tökmindegy. Nekem nem.

Kulcsár Edina úgy reagált a különszobában, hogy végig mantrázott magában Pataki beszéde közben, hogy inkább ne álljon bele a dologba, mert ez kifejezetten nem neki szól. Később sem változtatott a véleményén, sőt, mikor szembesítették azzal, hogy ez sértő volt nekik, Pataki inkább támadásnak vette a véleményüket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik