Élet-Stílus

Megőrül az internet a bányászért, aki munka után, szénportól koszos arccal vitte kosármeccsre a 3 éves fiát

Michael Mcguire nem akart lemaradni fia első meccséről, ezért a bányából egyből a stadionba sietett, még át sem öltözött.

Szélsebesen ment körbe az interneten egy fotó, amelyen egy férfi szerepel a 3 éves kisfiával, amint egy kosármeccsen szurkolnak. Ez még nem lenne akkora szenzáció, de az apuka, Michael McGuire szénportól fekete arccal, munkaruhában ül a Rupp Arénában a Kentucky Wildcats meccsén. McGuire ugyanis bányász, a műszak után egyből a stadionba sietett, hogy együtt szurkolhasson a fiával – írja a Boredpanda.

A fotót John Calipari kosárlabdaedző tette közzé a Twitteren, akinek korábban szintén bányászattal foglalkozott a családja.

A tweet azóta közel 170 ezer kedvelést kapott, többek között McGuire feleségétől.

Ő itt a férjem, Micheal McGuire a fiunkkal, Eastonnal!

– írta Mollie.

Az apuka aznap hajnali háromnegyed 5-kor kelt, majd lenyomott egy műszakot. Mindössze 45 perce volt, hogy a munkahelyéről a meccsre érjen, ezért nem ment haza lezuhanyozni és átöltözni, egyből a stadionba rohant. Mivel Eastonnak ez volt az első kosármeccse az életében, nem akart lemaradni a pillanatról.

Meg vagyunk áldva egy csodálatos emberrel, és nagyon büszkék vagyunk rá! Szeretjük a mi szénbányászunkat!

– írta a felesége a Facebookon.

A férfi csak egy nappal a meccs után vette észre, hogy tele van vele a közösségi média. Bekapcsolta a telefonját, és sorra jöttek az értesítések, a többség interjút akart vele készíteni.

Nem hittem el, hogy megtörténhet ilyesmi!

– mondta a 29 éves férfi, aki körülbelül egy éve dolgozik a bányában.

John Calipari edző egyébként bejelentette, hogy VIP-jegyeket biztosít a férfinek és családjának a csapat hazai meccseire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik