Élet-Stílus

Matthew Perry szerint a kinézetéből megállapítható, éppen milyen szereket használt a Jóbarátok alatt

Peter Kramer / NBC / NBC Newswire / NBCUniversal via Getty Images
Peter Kramer / NBC / NBC Newswire / NBCUniversal via Getty Images
A testsúlya árulkodó.

Napokon belül megjelenik Matthew Perry önéletrajzi könyve, amiben részletesen beszámol alkohol- és drogproblémáiról. Az eddig nyilvánosságra került részletek szerint függősége miatt többször került már életveszélyes állapotba: egy alkalommal kirepedt a vastagbele, ami miatt két hétig kómában volt, és kilenc hónapig kolosztómiás zacskót kellett használnia, máskor egy műtét alatt öt percre megállt a szíve, az újraélesztés során pedig nyolc bordája is eltörött.

Kapcsolódó

A színész tíz éven keresztül alakította a Jóbarátok egyik főszerepét, az évadok során pedig sokat változott a megjelenése. Perry szerint ebből egyszerűen meg lehet állapítani, mely drogokat használta éppen.

Könnyen nyomon követhető a függőségem pályája, ha évadról évadra figyeljük a testsúlyom változását. Amikor súlyosabb vagyok, az alkohol; amikor vékony, gyógyszerek. Amikor kecskeszakállam van, akkor rengeteg gyógyszer

vallja könyvében.

Elmondása szerint a harmadik évad végére már napi 55 fájdalomcsillapítót szedett be, különben betegnek érezte magát. Azt írja, súlya 58 kg és 102 kg között ingadozott a sorozat ideje alatt.

Matthew Perry 18 hónapja józan, ami részben annak köszönhető, hogy soha többé nem akar kolosztómiás zacskóval élni.

Memoárjában párkapcsolatairól is szó esik, többi között elárulja, hogy annak idején miért dobta Julia Robertset.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik