Élet-Stílus

Matthew Perry elárulta, miért szakított Julia Robertsszel két hónap után

Liaison / Getty Images
Liaison / Getty Images
A kilencvenes években randiztak egymással.

November elején jelenik meg Matthew Perry Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárja, melyben a függőségein túl a párkapcsolatairól is őszintén vall. A színész a kilencvenes években két hónapig randizott Julia Robertsszel, akivel a Jóbarátok egyik epizódjának forgatása kapcsán ismerkedtek meg.

Kapcsolódó

Roberts kikötötte, csak akkor vállal szerepet a sorozatban, ha az Perry karakterének történetszálához kapcsolódik. A színész rózsákkal és személyes üzenetekkel árasztotta el a színésznőt, aki rengeteg bégellel hálálta meg a gesztust, és igent mondott a felkérésre.

Randizni kezdtek, a kapcsolatnak azonban pár hét múlva vége lett, mert Perry úgy érezte, soha nem lesz elég Robertsnek, aki csak leereszkedett hozzá.

Julia Robertsszel járni túl sok volt nekem. Meggyőződésem volt, hogy szakítani fog velem. Miért ne tenné? Nem voltam elég neki, soha nem lehettem elég hozzá. Megtört voltam, szerethetetlen. Tehát ahelyett, hogy szembenéztem volna az elkerülhetetlen gyötrelemmel, hogy elveszítem őt, inkább szakítottam a gyönyörű és ragyogó Julia Robertsszel

– fogalmaz Perry, aki azt is elárulta: a színésznő teljesen összezavarodott, mikor kiadta az útját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik