Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Madonna lánya szőrős hónaljjal és térdig érő hajjal vonult első Met-gáláján

THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
THEO WARGO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Mint minden héten, most is mutatjuk, mit olvastak nálunk leginkább tavaly ilyenkor.

Madonna legidősebb lánya, Lourdes Leon tavaly vett részt először a Met-gálán, és rögtön az édesanyjához méltó visszhangot váltott ki a sajtóban extravagáns megjelenésével – pontosabba szőrzetével. Nálunk is ez a hír érdekelte a legtöbb olvasót egy évvel ezelőtt.

Gyermekük elvesztése után újabb szomorú történéseket kellett átélnie egy mexikói párnak. A gyerek nem élte túl a születését, a szülők pedig még vélhetően nem tették túl magukat a tragédián, amikor hazamentek, és a koporsó felnyitása után azzal kellett szembesülniük legnagyobb meglepetésükre, hogy nem az van benne, amire számítottak.

„Olyan hülye vagyok” – ezzel a felvezetéssel osztotta meg történetét egy nő, akinek majdnem a szexuális segédeszköze vetett véget az életének. A történetet pedig mi is megosztottuk. Akit érdekelnek a részletek, az ide kattintson!

Azután kellett sürgősségi műtétet végrehajtani egy 15 éves brit kamaszon, hogy szerette volna megmérni a pénisze hosszát. De mint az előző mondat első feléből feltételezhető, különös módszerrel próbálkozott: ugyanis egy töltőkábelt használt a művelethez, ráadásul kicsit túl is bonyolította a dolgot.

Hirtelen erős, szúró fájdalmat érzett egy nő egy marylandi bevásárlóközpontban, amikor egy férfi véletlenül nekiütközött. Később kiderült, hogy az érezte a különös fájdalmat, mert a férfi az ütközés közben megszúrta egy ondóval teli fecskendővel. A hátborzongató történetről azután értesülhetett a nyilvánosság, hogy a férfi súlyos börtönbüntetést kapott a tettéért.

Tíz évet kapott a férfi, aki spermával töltött fecskendővel szúrt meg egy idegen nőt
A férfi egy bevásárlóközpontban támadta meg az áldozatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik