Élet-Stílus

Tíz évet kapott a férfi, aki spermával töltött fecskendővel szúrt meg egy idegen nőt

Fox News
Fox News
Hirtelen erős, szúró fájdalmat érzett egy nő egy marylandi bevásárlóközpontban, amikor egy férfi véletlenül nekiütközött. Később kiderült, hogy a férfi egy ondóval teli fecskendővel szúrta meg.

A hátborzongató eset 2020 februárjában történt. Mint akkor írtuk, egy biztonsági kamera rögzítette az incidenst. A nő már éppen visszatette a helyére a bevásárlókocsiját, amikor egy férfi megbotlott mellette, és nekiütközött. Az áldozat később azt mondta, úgy érezte, minta egy égő cigarettát nyomtak volna a bőrének, vagy egy méh csípte volna meg.

A férfi segítőkészen visszafordult, és néhány percig segített keresgélni a fájdalom forrását. Természetesen nem találtak semmit, hiszen az eszköz akkor már férfi zsebében volt. A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján indított nyomozást, végül egy névtelen bejelentés alapján tartóztatták le az 51 éves Thomas Bryon Stement.

Stemen előzetes letartóztatásba került, ahonnan óvadék ellenében sem szabadulhatott. A férfi júniusban bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt, szeptember 10-én pedig tíz év börtönbüntetésre ítélték – írja a Fox News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik