Élet-Stílus

Molnár Gusztáv és felesége elveszítették a kisbabájukat

Molnár-Fazekas Vivien szerint a babának még nem lett volna meg a kiegyensúlyozott szülői háttere, de már tudják, min kell változtatniuk.

Molnár Gusztávék otthonához egy hónappal ezelőtt mentősök és járőrök is kiszálltak. A hatóságokat a felesége, Molnár-Fazekas Vivien értesítette, miután a férje öngyilkosságról kezdett beszélni. Azt mondta, félt, hogy talán nem tudná megállítani.

A színésztől közel kilenc hónapja vették el a gyerekét, Benedeket, akit jelenleg csupán felügyelet mellett látogathat. Molnár felesége május közepén arról beszélt, hogy már mindketten beleroppantak a fiáért vívott harcba.

Kapcsolódó
Molnár Gusztávék beleroppantak a fiáért vívott harcba
Nyolc hónapja vették el tőle a fiát, Benedeket.

A párt ezen kívül egy másik tragédia is érte idén. Szerettek volna közös babát, Molnár-Fazekas Vivien viszont két hónappal ezelőtt elvetélt – írja a hot! magazinra hivatkozva a Bors.

Azon vagyunk, hogy kiegyensúlyozott, boldog életünk legyen, szeretnénk egy közös gyerekkel megerősíteni a szerelmünket. Össze is jött, de márciusban sajnos elvetéltem. Fájdalmas volt az elengedés mindkettőnknek, de rájöttünk: tennünk kell még a boldogságunkért

– árulta el a színész felesége, aki szerint a babának még nem lett volna meg a kiegyensúlyozott szülői háttere.

Meg kell tanulnunk nem magunkat hibáztatni, az élet így akarta, de már tudjuk, min kell változtatnunk

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik