Élet-Stílus

Hősként ünneplik a nőt, aki puszta kézzel tett ki egy oposszumot egy New York-i bárból

Sara Fulton / Instagram
Sara Fulton / Instagram
Bemegy az oposszum a kocsmába… Ha eddig nem is volt ilyen vicc, ezután biztosan lesz.

Helyi hőssé vált egy Sara Fulton nevű nő Brooklynban, miután hidegvérrel mentette meg egy kocsma teljes közönségét egy félelmetes oposszumtól – írja az NBC New York.

Fulton egy barátjával a greenpointi Temkin’s Bárban lazult május 26-án este. A bejárat előtt álldogáltak, amikor meglátták, hogy egy állat surran be villámgyorsan a nyitott ajtón. Egymásra néztek és találgatni kezdték, hogy mi lehetett az: egy fura kutya, vagy egy hatalmas patkány?

Fultonnak jutott eszébe, hogy mivel patkánynak mégiscsak túl nagy volt, talán egy oposszum lehetett. Bementek a kocsmába, hogy utánajárjanak az igazságnak. Az erszényes akkorra alaposan ráijesztett a kocsma vendégeire és személyzetére, akik nincsenek hozzászokva a vadvilág ilyen közelségéhez. Mindenki elveszítette a fejét, Sara Fulton azonban nem ijedős típus. Óvatosan megragadta az oposszum grabancát és kivitte az utcára. Akcióját többen is fotózták, illetve videózták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sara Fulton (@sarakalee) által megosztott bejegyzés

Nem volt nagy ügy. Alaszkából származom, sokszor kempingeztem olyan helyeken, ahol feketemedvék mászkáltak körülöttem. Ösztönösen cselekedtem. Odamentem hozzá, és mondtam azt neki: tudom, hogy félsz, jól van, csak megfoglak és kiteszlek, mert az lesz számodra a legkevésbé fájdalmas

– nyilatkozta később a hétköznapi hős.

Az este ezután komoly italozásba fordult, mivel mindenki kötelességének érezte, hogy meghívja Fultont egy körre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik