Élet-Stílus

Az amerikai republikánusok sztárja szerint a heteroszexuálisok hamarosan kihalnak

A petricsésze pedig barackfa csésze.

Marjorie Taylor Greene republikánus kongresszusi képviselő a múlt héten a közösségi oldalakon közvetített élő videójában arról beszélt, hogy a heteroszexuálisok nem is olyan soká ki fognak halni.

Úgy négy-öt generáció múlva valószínűleg már senki nem lesz heteró. Mindenki meleg lesz, vagy transz, vagy nem bináris vagy mi az az 50-60 különböző lehetőség azon a listán

idézi a Newsweek.

Taylor Green korábban már olyan kijelentést is tett, ami az LMBTQ-társadalom tagjai elleni erőszakra hívhatott fel – tette hozzá a lap.

A képviselőnő adásában egy másik jelenet is komoly visszhangot kapott. Ebben a „petri dish”-t (petricsészét) „Peach tree dish”-nek (őszibarackfa csészének) ejtette.

El kell fogadnunk azt a tényt, hogy a kormány teljes mértékben biztosítani akarja feletted a felügyeletet az élet minden területén. tudni akarják, mit eszel, tudni akarják, ha egy sajtburgert eszel, ami nagyon rossz, mert Bill Gates azt akarja, hogy a hamis húsát edd, ami barackfa csészében nő.

Taylor Green – aki múltkor a gestapót és gazpachót keverte össze – enyhén fogalmazva korábban is megosztó személyiség volt már, portrénkat itt olvashatja róla. Itt pedig, mikor éppen tagadta a koronavírus létezését, azt mondta, nem hisz az úgynevezett tudományban, de az erdőtüzeket zsidó űrlézerek okozzák. Egy másik alkalommal Scooby-Doo mémmel „leplezte le”, hogy a kínaiak állnak a zöldprogram mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik