Élet-Stílus koronavírus

Republikánus képviselő: a koronavírus biológiai fegyver, mert az evolúció nem létezik

Megan Varner/Getty Images/AFP
Megan Varner/Getty Images/AFP
Nem hisz ebben „az úgynevezett tudományban”. De abban igen, hogy a kaliforniai erdőtüzeket zsidó űrlézerek okozták.

Marjorie Taylor Greene republikánus képviselő egy kedden adott interjúban kijelentette, hogy szerinte biológiai fegyver a covid-19-et okozó vírus, mert olyan nincs, hogy evolúció. Az őrült összeesküvés-elméletekben hívő politikus erről Steve Bannonnak, Donald Trump volt amerikai elnök egykori tanácsadójának beszélt erről.

Greene arról beszélt, hogy büntetőeljárást kell indítani a járvány ellen indított védekezést irányító járványügyi szakember, Dr. Anthony Fauci ellen, mert „amerikai adófizetők pénzét küldte a vuhani laboratóriumba, egy vírusokat előállító kutatásra”. Majd elkezdett arról beszélni, hogy a járványt okozó koronavírus egy biológiai fegyver, amit mesterségesen hoztak létre

Amikor Bannon rákérdezett, hogy nem tartja-e elképzelhetőnek, hogy a vírus természetes úton alakult ki, a képviselőnő kijelentette:

Nem hiszem el, mert nem hiszek az evolócióban. Nem hiszek az ilyen úgynevezett „tudományban”. Nem hiszek az evolúcióban. Én istenben hiszek.

Nem ez az első alkalom, hogy Greene – akit tavaly választották meg Georgia állam egyik képviselőjévé – sokat kritizált kijelentéseket tesz. A homofób, transzneműeket gyűlölő, szélsőjobboldali „hazafias” fegyveres csoportokat és szervezeteket éltető, összeesküvés-elméleteket hirdető, antiszemita, muszlimgyűlölő és bevándorlóellenes nő egyebek mellett azt gondolta, hogy a kaliforniai erdőtüzeket „zsidó űrlézerek” okozták, az iskolai lövöldözések megrendezett események,  és a politikai és gazdasági elit tagjai egy pedofil sátánista gyerekgyilkos kannibál szektába tömörülnek, amely ellen Donald Trump titkos háborút folytat.

Kapcsolódó
A „jövő republikánus sztárja” egy összeesküvés-elméleteket terjesztő képviselő, aki szerint Hillary Clinton kislányt erőszakolt meg
Őrült összeesküvés-elméleteket hirdet, vezető demokrata politikusok kivégzését támogatja, és Hillary Clintont sátánista gyerekgyilkosnak tartja. Ismerjék meg Marjorie Taylor Greene képviselőnőt, aki Donald Trump szerint a Republikánus Párt jövője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik